Menu

13/03/2020

Met een noodtent kunnen ziekenhuizen mee het coronavirus te bestrijden

Tenten spelen een belangrijke rol voor ziekenhuizen in de strijd tegen het coronavirus. Ziekenhuizen hebben behoefte aan extra grote ruimtes die inzetbaar zijn op parkings of aan ingangen van gebouwen om de grote toestroom te kunnen opvangen. De vraag naar ziekenhuistenten is dus groot.

Aangepaste ruimtes volgens de behoeftes

Bij deze noodsituaties is snel handelen prioritair. Creëer extra ruimtes en opvang met een tijdelijke noodtent die voldoet aan de nodige veiligheidsnormen.

  • Een modulair en kwalitatief systeem staat garant voor een degelijke en stevige kwaliteit.
  • Denk aan efficiëntie en montagetijden. Doe beroep op een vakkundig team dat meedenkt.
  • Noodtenten bieden een hoge flexibiliteit: aanpassingen, indelingen en uitbreidingen zijn te realiseren
  • Zorg voor de nodige accommodatie en toebehoren

De nodige accommodatie, ook voor patiënten in quarantaine

Naast de gepaste tentstructuur die voldoet aan de veiligheidsnormen is er uiteraard vaak nood aan de gepaste uitrusting. We denken aan indelingen, stroomvoorziening,  vloeren, verwarming, verlichting, enz. maar ook poorten, deuren en houten wanden met ramen zijn een mogelijkheid. Een tent kan als het ware een klein bijgebouw worden waardoor de zorg vlotter, beter en efficiënter kan verlopen.

Dringend nood aan een noodtent?

Heeft u als ziekenhuis of hulporganisatie behoefte aan een noodzorgcentrum, een triagetent of tijdelijk onderdak? Contacteer het team van Tentmoment voor meer informatie. We denken graag met u mee.