Menu

14/05/2020

Je huwelijk uitgesteld door Corona? Verras je genodigden met een winterhuwelijk!

Van ‘Save the date’ naar ‘Change the date’! Binnenkort staat de zomer voor de deur. Ook al worden de corona maatregelen gestaag versoepeld, het huwelijksseizoen blijft voorlopig in zijn kot. Viel jouw huwelijksfeest in het water de afgelopen weken of zullen jouw trouwplannen deze zomer in het water vallen door corona? We geven je graag wat inspiratie om je huwelijk opnieuw in te plannen, maar dan op een verrassende manier.

Vele vraagtekens zorgen voor creativiteit

Je trouwdatum stond reeds lang gereserveerd in je agenda. Alle genodigden ontvingen een ‘Save the date’ en/of trouwuitnodiging. De locatie stond vast, de cateraar werd geboekt en zoveel andere afspraken werden gemaakt …  en dan plots, strooit het coronavirus roet in het eten. Een teleurstelling die je moet verwerken natuurlijk. 

Velen stuurden reeds een Change the Date uit om de huwelijksplannen uit te stellen en te organiseren op een latere datum. Sommigen pinden reeds een dag vast in de favoriete maanden juli en augustus, maar zal dit dan ook een groot feest mogen zijn van meer dan 100 genodigden? Misschien overweeg je je bruiloft één jaar uitstellen? Het blijven in deze tijden vele vraagtekens voor iedereen.

Van ‘Save the date’ naar ‘Change the date’.

Al eens gedacht aan een verrassend winterhuwelijk?

Een feestzaal wordt meestal minimum één jaar op voorhand vastgelegd. Dat zorgt ervoor dat de koppels die in 2021 willen trouwen, deze misschien nu hebben vastgelegd of deze aan het boeken zijn. Misschien ben jij bij één van deze gelukkigen of misschien ben je net te laat.

Huur een prachtige huwelijkstent voor jouw bruiloft

Werd jouw feest uitgesteld? Wil jij trouwen op een memorabele manier? Tentmoment verhuurt feesttenten en alle toebehoren om van jouw droom werkelijkheid te maken. Tentmoment heeft er alvast zin in om van jouw huwelijksdag iets fantastisch te maken.