Menu

22/06/2020

Een tijdelijk terras met houten vloer voor horeca & feestzalen na lockdown?

8 juni opende te horeca opnieuw zijn deuren en de feestzalen volgen op 1 juli. Dat de horeca en de feestzalen hun deuren opnieuw kunnen openen betekent echter niet dat we de maatregelen uit de deur mogen gooien. Integendeel, we blijven spreken in termen zoals bubbels, mondmaskers, handen wassen, voldoende afstand houden van elkaar, enz.

Oplossingen in tijden van ‘heropening’

Heropening brengen enkele beperkingen met zich mee. Zo zullen horecazaken en feestzalen hun volledige capaciteit spijtig genoeg nog even niet volledig kunnen benutten. Tafels moeten uit elkaar geschoven worden, mensen moeten binnen hun bubbel van 10 personen blijven, contact met andere tafels is niet mogelijk en om één uur moeten de zaken hun deuren sluiten… 

“Vraagtekens zorgen voor creatieve oplossingen, wij denken mee om de heropening van jouw zaak zo praktisch en aangenaam mogelijk te maken voor jou en je klanten. Juli en augustus zijn topmaanden voor de horeca, tijd dus om er weer in te vliegen!”

Indien je over de ruimte beschikt, kan de plaatsing van een extra terras of het installeren van een open tent wel eens een perfecte oplossing zijn. 

Meer over houten terrasvloeren?

Bekijk de verschillende types houten vloeren die worden verhuurd.

Nood aan advies?

Wij komen vrijblijvend langs om de situatie te bekijken zodat we een gepaste oplossing kunnen bieden.