Menu

26/04/2021

Aangename wachtrijen dankzij overkappingen

Om het dagelijkse leven zo coronaproof mogelijk te maken, word je overal geconfronteerd met (lange) wachtrijen. Een beperkt aantal mensen die in dezelfde ruimte aanwezig moeten zijn, winkelkarretjes en handen ontsmetten... Het heeft allemaal een impact op de winkelervaring. Gelukkig kan je jouw klanten en bezoekers voorzien van een extra dosis comfort in de vorm van een overkapping.

Een ruim aanbod aan overkappingen

Wij verhuren tal van verschillende tenten die ingeschakeld kunnen worden als overkapping, zoals pagodetenten, partytenten, open en gesloten tenten. Bij het huren van een overkapping kan je zelf de opstelling en afwerking kiezen. Zo kan je opteren voor een basisuitvoering waarbij je gewoon een open tent bij de ingang van jouw bakkerij, kledingwinkel of restaurant plaatst, waardoor je klanten niet in de regen hoeven te wachten. Daarnaast kan je ook gaan voor een luxe-uitvoering, waarbij je de overkapping voorziet van een cassettevloer, een aparte in- en uitgang, verwarming, meubilair, enzovoort.

Bij het huren van een overkapping kan je zelf de opstelling en afwerking kiezen én zorg je ervoor dat jouw klanten en bezoekers voorzien zijn van een extra dosis comfort.

Wil je graag ons volledige assortiment van toebehoren ontdekken?

Ontdek al onze opties voor een overkapping op maat.

Ben je op zoek naar specifieke tenttoebehoren die je niet meteen in onze lijst terugvindt?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, onze tentspecialisten gaan graag op zoek naar de ideale oplossing!

Overkappingen voor vaccinatiecentra en ziekenhuizen

Overkappingen zijn natuurlijk ook de ideale oplossing om de wachtrijen bij ziekenhuizen, woonzorg- en vaccinatiecentra in goede banen te leiden. De wachttijden kunnen namelijk soms oplopen en dan is het geen overbodige luxe om risicopatiënten, oudere mensen en anderen te laten wachten onder een beschermende tentstructuur.  

Een overkapping huren voor een week, maand of op langere termijn?

Bij Tentmoment ben je aan het juiste adres voor het huren van een overkappingstent. Contacteer ons voor een offerte op maat.