Menu

29/05/2021

Het huren van een kantinetent zorgt voor extra ruimte en veiligheid

Als bedrijf, school of vereniging heb je soms tijdelijk nood aan extra ruimte. Gelukkig kan je beroep doen op een kantinetent, een snelle én voordelige turnkey-oplossing. Bij Tentmoment verhuren wij comfortabele kader- en alutenten die, dankzij een grote flexibiliteit op vlak van structuur en materiaal, een oplossing op maat van jouw behoeften bieden.

Bedrijven

Wil je als bedrijf garanderen dat je werknemers veilig en comfortabel kunnen pauzeren, dan is een kantinetent de ideale oplossing. Ook in geval van verbouwingen is een tent een gemakkelijke manier om extra ruimte te creëren.

Scholen

Daarnaast zijn kantinetenten een interessante optie voor scholen. Wil je de leerlingen in hun eigen klasbubbel laten eten, pauzeren en/of examens maken, maar is dit niet mogelijk door een gebrek aan ruimte? Huur dan een tent die volledig compatibel is met de specifieke behoeften van jouw school.

Sportverenigingen

Na het sporten is het altijd leuk om even comfortabel uit te rusten, iets te drinken, enzovoort. Maar niet alle sportverenigingen beschikken over de nodige plaats en infrastructuur hiervoor. Gelukkig biedt een kantinetent een gemakkelijke oplossing. Deze tent leent zich trouwens ook perfect tot een tijdelijke fitnesszaal tijdens verbouwingswerken of om voldoende ruimte te creëren tussen de verschillende sporters. 

Evenementen

Ten slotte is een kantinetent ook ideaal voor outdoorevenementen. Je kan de tent namelijk naar wens inrichten met verschillende eetstandjes, zitplaatsen, enzovoort. 

Kantinetent op maat

Wist je trouwens dat we bij Tentmoment over alle nodige toebehoren beschikken om elke tent comfortabel te maken? 

  • Verwarming
  • Verlichting
  • Houten vloeren & terrassen
  • Zijwanden en deuren
  • Transparante zeilen
  • Binnenbekleding
  • Togen
  •  …

You name it, we got it!

Op zoek naar een kantinetent die volledig op maat van jouw bedrijf, school of onderneming gebouwd wordt?

Neem vrijblijvend contact op met Tentmoment, wij denken graag met je mee!