Menu

07/01/2022

Creëer meer veilige ruimte tussen je werknemers met een kantine- of vergadertent

Te weinig ruimte om veilig en comfortabel je werknemers van een lunchplek of vergaderplaats te voorzien. Misschien plannen voor een gezellige nieuwjaarsreceptie of personeelsdrink? Het tijdelijk huren van een kantinetent kan de juiste oplossing bieden. Met alle mogelijkheden op vlak van afmeting en toebehoren, plaatsen we een tent perfect op maat.

Een zorgeloze lunchpauze voor elke werknemer

Met het plaatsen van een kantinetent kun je extra afstand garanderen tussen tafels en stoelen wanneer de werkplek, het gebouw of de fabriek dit niet kunnen voorzien. Met de juiste inrichting kun je tevens zorgen voor extra kleedkamers voor je personeel. Tenten bieden ook een gemakkelijke oplossing tijdens verbouwingen. Een volledig ingerichte kantine- of vergadertent kan zo zijn nut bewijzen zodat iedereen zonder zorgen kan genieten van hun pauze.

Voldoende flexibiliteit met de zijwanden

Je hebt ook de mogelijkheid de zijkanten van de tent open te schuiven zodat er voldoende luchtcirculatie wordt gegarandeerd. Je kunt opteren voor een transparante of ondoorzichtige zijkant, voor vaste wanden of voor glazen ramen en voldoende deuren. Keuze in overvloed dus!

Maak van je nieuwjaarsreceptie een succes!

Plan je binnenkort een nieuwjaarsreceptie of een personeelsreceptie voor je werknemers? Dan is dit type tent ongetwijfeld een optie als je deze receptie op een veilige manier wil laten doorgaan. We werken voor jouw bedrijf een oplossing uit op maat en naar wens.

Transparant dak of toch niet?

We bieden verschillende mogelijkheden als het gaat over de keuze van dak. Een transparante bovenkant zorgt voor natuurlijk lichtinval, waardoor extra belichting mogelijks overbodig wordt. Wil je het iets gezelliger, dan behoort een gesloten dak met de juiste belichting natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Veel mogelijkheden qua uitrusting

De kantinetent kan aangebouwd worden aan een pand of volledig losstaan. We zorgen voor de nodige toebehoren om een inkleding naar jouw wensen te voorzien. Denk aan gepast meubilair, kleerkasten of lockers, extra verwarming en stroomvoorziening met bijkomende verlichting. 

Daarnaast kunnen we ook wc-wagens, handwasbakken, koelkasten of andere koelingsmogelijkheden aanleveren. De keuzes zijn zeer uitgebreid bij Tentmoment, dus vraag zeker na indien je twijfelt over de opties.

Wil je meer weten over alle inkledingsmogelijkheden?

Bekijk een uitgebreid overzicht van al onze toebehoren en stel het ideale interieur samen van jouw kantinetent.

Geïnteresseerd in een kantinetent?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan en wij zorgen voor een tent op maat.