Spoed- en triagediensten

Ga terug naar overzicht

Door de coronacrisis hebben ziekenhuizen en andere zorginstellingen snel nood aan extra capaciteit en medische noodvoorzieningen. Onze triagetenten zorgen ervoor dat mogelijke coronapatiënten op een veilige manier gescreend kunnen worden.  

Triagetenten voor de zorgsector

Ziekenhuizen en zorginstellingen over het hele land hebben te kampen met plaatsgebrek door de grote stroom van potentiële coronapatiënten die geregistreerd en getest moeten worden. Onze spoedtenten laten toe om op een efficiënte en veilige manier extra capaciteit vrij te maken. Onze grote tentopstellingen kunnen snel en gemakkelijk opgezet worden aan de ingang van de spoedopname of op de parking. Hier kunnen eventuele besmette patiënten zich laten screenen, zodat verdere besmetting voorkomen kan worden. Daarna worden ze doorverwezen naar de corona-afdeling. 

“Triagetenten zijn essentieel in de strijd tegen het coronavirus. Ze zorgen er namelijk voor dat mogelijk besmette personen apart getest kunnen worden en dus niet in aanraking komen met de andere patiënten.”

Vaccinatietenten

Nu de nationale vaccinatiecampagne stilletjesaan op gang komt, is het belangrijk om deze vaccinaties op een veilige en efficiënte manier te laten doorgaan. Om de druk op de zorginstellingen en ziekenhuizen zoveel mogelijk te verlichten, is de nood aan mobiele vaccinatiecentra groot. Onze vaccinatietenten zijn de way to go om de inentingen met het coronavaccin op grote schaal in goede banen te leiden. Onze modulaire tenten laten toe dat het zorgpersoneel op een veilige manier en op voldoende afstand kunnen werken. Op plaatsen waar een hoog aantal vaccinaties moet gebeuren, kan de efficiëntie opgedreven worden door het aanleggen van een tijdelijke vaccinatiestraat, waar meerdere vaccinatietenten naast elkaar geplaatst kunnen worden.

Ziekenhuistenten op maat

Onze tijdelijke noodtenten zijn niet enkel snel en eenvoudig te monteren, maar kunnen volledig op maat ingericht worden. Vloeren, verwarmingselementen, verlichting, stroomvoorziening, houten wanden met ramen… Letterlijk alles is mogelijk.  

Het modulair systeem van de ziekenhuistenten garandeert een hoge kwaliteit die voldoet aan de nodige veiligheidsnormen. Daarnaast bieden de tenten ook een hoge flexibiliteit: indien gewenst zijn aanpassingen, nieuwe indelingen en uitbreidingen mogelijk on the go. 

Meer lezen over onze tijdelijke spoed- of triagetent?

Download onze brochure en bekijk onze triagetenten voor een snelle en eenvoudige oplossing. Bij Tentmoment beschikken we over het nodige materiaal en toebehoren om elke tent veilig, weersbestendig en comfortabel te maken. 

Dringend nood aan een spoedtent?

Heeft uw ziekenhuis, zorginstelling of hulporganisatie behoefte aan een tijdelijke triagetent? Wij voorzien u graag van een noodtent op maat, ons team van tentspecialisten denkt samen met u mee voor een optimale tentindeling.

Ik wil een spoedtent huren