Menu

13/01/2020

Een buitenzwembad bouwen in slechte weersomstandigheden? Een tent huren is ideaal.

Wat als je buitenzwembad in opbouw in de afwerkingsfase zit, maar het slechte weer steekt de kop op? Overdekken met een stevige, waterdichte kadertent is dan ongetwijfeld een ideale oplossing. Zo wordt de afhankelijkheid van het weer beperkt en kunnen de bouwwerken in weer en wind gewoon blijven doorgaan.

Een tent huren in de bouwsector als wind- en waterdichte oplossing

Een werktent of tentopstelling op maat wordt vaak gebruikt bij de opbouw en afwerking  van buitenzwembaden, aanleg van terrassen en opritten, kleinere verbouwingen of bepaalde werken zoals zaagwerken, schilderwerken, enz. Bepaalde werken in de bouwsector dienen te gebeuren in droge weersomstandigheden en vereisen dan ook de nodige aandacht. Op de hoogte zijn van correcte weersinformatie is noodzakelijk, maar die zijn natuurlijk niet altijd te vertrouwen. Neem geen risico’s en huur een tent.

“Zijn bepaalde fases in kleinere bouwprojecten weersafhankelijk? Wil je bouwmaterialen stockeren die droog moeten blijven? Zijn er specifieke handelingen die overdekt moeten gebeuren? Een stevige kadertent of werktent huren als wind- en waterdichte overdekking is een praktische oplossing.”

Een partner voor tentverhuur die meedenkt

In de bouwsector biedt een tent huren als overdekking of bescherming wel eens een functionele uitweg. Slechte weersomstandigheden zullen de uitvoering van de bouwwerken minder of niet meer hinderen, tijdsbesparing, geen of weinig hinder door regen en wateroverlast en je kan vlotter werken. Tentmoment zoekt samen met jouw bedrijf naar de gepaste oplossing.