Menu

Wat vertellen onze tevreden klanten

Wouter R. - CC De Singel Antwerpen

Bedrijfstent Antwerpen

Brecht en collega's, Dankjewel voor de supergoede service ! Alles is vlot verlopen en we zijn zeer tevreden!

Ingrid R. - Boerenbond

Bedrijfsevent Brussel

Ons event in de Plantentuin van Meise was een succes! 230 tevreden gasten genoten van een geweldige avond in een prachtig kader. De tent leverde hieraan een grote bijdrage. Bij op- en afbouw verliep alles volgens plan en afspraak! Snel en efficiënt gebouwd met perfecte afwerking en aandacht voor details, zelfs tot in het sanitaire blok. Met de juiste inrichting en technieken werd op het gazon een plek gecreëerd die elke vergelijking met een solide evenementenzaal aankon. Samenwerken met Tentmoment is absoluut een aanrader.

Tasj S. - Crisp

Opslagtent Bornem

Ik wil jullie graag bedanken voor de lange en goede service die jullie ons geboden hebben. De tent is van zeer goede kwaliteit en heeft bijna een volledig jaar alle weersomstandigheden uitstekend doorstaan!

Fiona K - Head of Events Unit

Bedrijfsevent Brussel

Dear Kristien, Thank you for helping facilitate the EPP Group Youth Week 2023, the flagship event of the EPP Group. The event was extremely successful - and we had very positive feedback from our youth participants as well as from our Group leadership. You have contributed to the success of the event by being committed and extremely adaptive to our demands. Thank you so much for helping us to make this event happen at such a professional level. We look forward to working with you again on future projects.

Werner S. - SCD

Bedrijfstent Oudenaarde

Goedemiddag Brecht, Bedankt voor de snelle opvolging en (zoals steeds) prima uitvoering van de opdracht!

Stefaan

Sint-Jozef Brugge

Beste Kristien, de opbouw van de tent is deze morgen perfect verlopen. Gestroomlijnd, efficiënt! Om 8.30 uur stond alles recht en speelplaats leeg. Felicitaties aan het team hiervoor. Een geoliede organisatie. Mvg, Stefaan.

Hanne - Winsol nv (marketingafdeling)

Bedrijfsevent Izegem

Bedankt voor de aangename samenwerking. Brecht gaf ons exact waar we naar vroegen, ondanks de last-minute aanvraag. Wat ons betreft: zeker voor herhaling vatbaar!

Leo V. - Koninklijke Kempische Kynologenclub vzw

Bedrijfsevent Turnhout

Beste, Namens het bestuur willen we U nogmaals bedanken voor de goede samenwerking voorbije week. De samenwerking tussen jullie medewerkend en onze mensen verliep zeer goed , ze werden op de juiste manier aangestuurd zodat alles op een veilige manier kon worden af gewerkt. De aansluiting tussen de tent en de hallen was zeer mooi maar vooral met veel aandacht voor de veiligheid van minder mobiele mensen uitgevoerd.

Guillaume V. & Gauthier B. - Zest Communications

Bedrijfsevent Oostende

Dag Brecht en Kristien, Bedankt voor de samenwerking en jullie advies voor een perfecte opbouw. De feestelijkheden op vrijdag en zaterdag waren een succes voor de klant. Blij dat wij met jullie hebben kunnen werken! Tot snel! Groeten, Guillaume en Gauthier

Karel D - Meet Marcel

Bedrijfsevent Lembeke

Dag Kristien Hartelijk dan voor de zeer aangename samenwerking! Het event van afgelopen vrijdag was een topper! Dit komt mede door jullie! Jullie klantenservice, bereikbaarheid, meedenken… top. Het snel schakelen bij extra vragen, het probleemoplossend denken zorgt dat er een last van onze schouders verdwijnt. Met Tentmoment heb je een stevige, solide partner bij de hand. Bedankt en tot bij de volgende samenwerking.

Steven D.

Opslagtent Gent Havengebied

Goedemiddag Brecht , Opbouw goed verlopen , de tent staat al vol met hout. Bedankt voor de vlotte samenwerking.

Sofie - Evenementen Wachtebeke

Bedrijfsfeest Gent

Dag Kristien Alles was perfect. Deze tent is een grote meerwaarde op ons personeelsfeest. Bedankt en tot een volgende samenwerking! Sofie

Ilse & Remy

Huwelijksfeest Sluis

We hebben een overgetelijk trouwfeest mogen vieren in een mooie tent van Tentmoment. De kwaliteit van de tenten, vloeren, toiletwagen en toebehoren was uitstekend. Ook de communicatie en verleende service was top. Voor ons was Tentmoment een absolute one-stop-shop!

Ingmar Vanhassel - Omega Financial Advice

Bedrijfsevent Drongen

Tentmoment blinkt uit in duidelijke communicatie & planning van begin tot einde. De afwerking van de tent tot in de kleinste details kon ons zeker bekoren. Tot ons volgende event!

Bruno Vanderbeken - Libeco

Tijdelijke fietsenstalling Meulebeke

Dag Brecht, Dank voor de supersnelle en uitstekende service, een zeer sterke eerste indruk, TOP !

L. Vandenbroucke - Addax Motors

Opslagtent Deerlijk

Alles zeer vlot verlopen! De tent ziet er goed uit, bedankt!

J. Van De Sompel - Luminus

Opslagtenten Gent

Alles in orde verlopen met de opbouw van de opslagtenten. Alvast bedankt voor de opbouw!

Cpt. Shaun Fogarty - New Zealand Embassy

Event Longueville

I want to thank you personally for your involvement in the Anzac day ceremonies. As you know, this day is very important to all New Zealanders, but it also resonates loudly in the hearts of our allies and old friends. I would like to pass on my thanks for the excellent work of the whole team who did everything we asked of them and even more. They were a pleasure to deal with and did a great job. The pagodas looked fantastic and we are excited about how we can further enhance the look for our commemoration.

Alain Dagraed - Ice Time

Event Waregem

Goeiemorgen Kristien en Peter. De tent in Waregem is zeer mooi afgewerkt, waarvoor een grote dankuwel! Zo kunnen we er een prachtig evenement van maken.

David Mertens - Arteveldehogeschool Gent

Afdaktent Gent

Momenteel huren wij een tent van jullie die we gebruiken als tijdelijke fietsenstalling. Dit in functie van de werken die op onze campus aan de gang zijn. De werken zullen iets langer duren dan gepland maar veel meer omdat iedereen zo tevreden is van onze overdekte fietsenstalling zouden we deze huurovereenkomst graag verlengen.

Sandra Moons - SMT Belgium

Opslagtent Vilvoorde

Goeiemiddag Kristien, De tent is helemaal in orde. Perfect opgezet en mooi op tijd. We zijn tevreden!

Carine De Cruyce - Color Club

Bedrijfsevent Gent

Dag Brecht, alles is heel goed verlopen, ondanks het slechte weer. De klant was zeer tevreden, en daar doen we het voor! Hartelijk bedankt voor je flexibiliteit en je hulp in het tot stand komen van dit event en hopelijk tot heel snel!

Thijs Bekaert - Dazzle Events

Bedrijfsevent Waregem

Dag Heren, Het had soms wat voeten in de aarde, maar wel een prestatie om U tegen te zeggen. Zo vond ook onze klant: 2 quotes die in een artikel verschijnen binnenkort. “Elke gast die ’s avonds na het feest naar huis gaat moet zijn partner wakker maken om te vertellen hoe geweldig het bij ION was. Het was een wat atypische briefing die weliswaar volledig strookt met de identiteit van ION”, zegt Thijs Bekaert, zaakvoerder van Dazzle Events. Zaakvoerder van ION Davy Demuynck reageert: “Dazzle Events heeft alle verwachtingen ingelost. Voor ons was het belangrijk dat onze visie van anders zijn sterk aanwezig was in het eventconcept. Die ‘different’ vormde de rode draad, samen met onze huiskleur, in het feest: van de uitnodiging tot de catering, rondleiding, muziek en acts. De samenwerking verliep bijzonder professioneel en heeft ons goesting gegeven om nog vaker met hen samen te werken”. Dazzle Events stemde het feest volledig af met de bedrijfscultuur en filosofie van de klant, zodat dit evenement perfect aansluiting vond bij de marketingcampagnes van ION. Sarah Welker, event manager van ION, blikt tevreden terug: “Zoals een auto zes versnellingen heeft, is Dazzle Events naar de twaalfde versnelling voor ons gegaan. Ongelofelijk wat ze hebben gerealiseerd op korte termijn. Het feest paste perfect bij ION. Achteraf hoorden we van gasten dat het een opening was om nooit te vergeten, een event dat aan de ribben blijft plakken. Kortom, helemaal ION-style!”. Die versnellingen zijn zeker aan jullie te danken!! Nogmaals dank voor jullie flexibiliteit en inzet voor dit project! Ook voor jullie medewerkers zeker ook een dikke merci! Op naar de volgende!

Stephanie d'Oultremont - DDMC

Bedrijfsevent Gent

Hartelijk bedankt voor de job bij Volvo. De klant was heel tevreden!

Liesbet Dezillie - Cardinal catering

Keukentent Sint-Martens-Latem

Hey Brecht, alles goed verlopen en de klant tevreden. Bedankt voor de goede service.

Ann-Sophie Loontjens - LOCAS

Bedrijfsevent Maldegem

Alles staat klaar voor vanavond, toppie! Verlichting is ook perfect zoals ik wou.

Filip Ysenbrandt - Twice Entertainment

Bedrijfsevent Roeselare

Dag Peter. De tent in Roeselare draait goed, tot ieders tevredenheid! Bedankt!

Kelly De Pourcq - Willy Naessens

Bedrijfsevent Waregem

Zeer mooie tent, en zeer goed van pas gekomen!

Koen De Boeck - Toyota Material Handling Europe

Opslagtenten Wilrijk

Toen we met plotse volumestijgingen geconfronteerd werden, hadden we zeer snel nood aan bijkomende opslagcapaciteit. Tentmoment bleek daarin de ideale partner om ons daarin te ondersteunen. Het contact en de uitvoering verliepen onmiddellijk zeer vlot waarbij Tentmoment maximaal meedacht om de meest ideale set-up te realiseren. Dit alles op zeer korte termijn en volledig volgens verwachtingen.

Wesley De Tollenaere - TBS

Deinze

Een knap bedrijf met zeer mooie projecten! Altijd zeer netjes afgewerkt.

Gino Vergauwe - Fotograaf

Eeklo

Reeds enkele jaren de leverancier van tenten voor ons evenement Vlambiance Maldegem! Altijd zeer tevreden van de werking en plaatsing!