Menu

Over ons

Tentmoment, vroeger beter gekend als Europatenten de Vreeze, is één van de marktleiders in België in de verhuur van professionele kadertenten. We zijn voornamelijk gespecialiseerd in het bouwen van bedrijfstenten, opslagtenten en luxe sfeertenten. Wij plaatsen aluminium kadertenten over heel België en het noorden van Frankrijk. Brugge, Kortrijk, Roeselare, Gent, de kust, maar ook Brussel, Henegouwen en Lille. In de bedrijfswereld zijn we een ervaren speler, maar ook bij particulieren zorgen wij voor grootse Tentmomenten.

“Reeds drie generaties lang verhuren wij tenten, iets waar wij enorm trots op zijn! "

Eigen materialen, structuren en transport

Tentmoment verhuurt enkel eigen feesttenten en opslagtenten. In Maldegem beschikken we over verschillende magazijnen waarin we onze structuren en bijhorende materialen stockeren. Daarnaast worden onze zeilen en tentmaterialen in een afgesloten poetsruimte van meer dan 500m² op een professionele manier gereinigd en gedroogd. Wanneer een tent onze magazijnen verlaat, mag u dus steeds rekenen op een piekfijne tent!

Het transport, laden en lossen nemen wij voor eigen rekening. We beschikken over een eigen wagenpark van grote vrachtwagens en bestelwagens, waardoor wij de levering van de tent en materialen in eigen handen hebben. Dit betekent een grote flexibiliteit op gebeid van timings en oplevering van projecten.

"Een correcte en vlotte service waarbij we alles in eigen beheer hebben is heel belangrijk. We zorgen ervoor dat elk project tot in de puntjes kan worden gepland, opgevolgd en afgewerkt!"

Veilig & efficiënt

Onze focus ligt op verschillende aandachtspunten als het over veiligheid gaat. Zowel vóór, tijdens als na de plaatsing houden we er rekening mee dat alles op een vlotte en veilige manier gebeurt.

Het transport gebeurt in eigen beheer. Ons vrachtwagenpark bestaat uit verschillende types voertuigen waarmee elke tent, klein of groot, perfect kan worden vervoerd. Onze eigen ervaren chauffeurs staan in voor het laden en lossen van alle materialen.

De plaatsing van de tent gebeurt steeds volgens de veiligheidsnomen. Wij beschikken over het nodige materiaal zodat elke tent veilig wordt opgebouwd en verankerd.

"Wij zijn steeds grondig voorbereid, ook tijdens extreme weersomstandigheden."