Menu

Over ons

Tentmoment, vroeger beter gekend als Europatenten, is één van de marktleiders in België als het gaat over het verhuren van professionele tenten en toebehoren. Wij plaatsen gewone tenten, luxe sfeertenten en opslagtenten over heel België  en het noorden van Frankrijk. Brugge, Kortrijk, Roeselare, Gent, de kust maar ook Brussel, Henegouwen en Lille, het maakt voor ons niet uit. In de bedrijvenwereld zijn we een ervaren speler, maar ook bij particulieren zorgen wij voor grootse Tentmomenten!

“Reeds drie generaties lang verhuren wij tenten, iets waar wij enorm trots op zijn! "

Eigen materialen & structuren

Tentmoment verhuurt enkel eigen feesttenten en opslagtenten. In Maldegem beschikken we over verschillende magazijnen waarin we onze structuren en bijhorende materialen stockeren, en een afzonderlijke ruimte waarin elke tent op professionele manier wordt gereinigd en gedroogd. Wanneer een tent onze magazijnen verlaat, mag u dus altijd rekenen op een piekfijne tent!

Eigen transport

We beschikken over een eigen wagenpark van 4 grote vrachtwagens en 5 kleinere bestelwagens waardoor wij elke levering van materiaal in eigen handen hebben.

"Een correcte en vlotte service waarbij we alles in eigen beheer hebben is heel belangrijk. We zorgen ervoor dat elk project tot in de puntjes kan worden gepland, opgevolgd en afgewerkt!"

Veilig & efficiënt

Onze focus ligt op verschillende aandachtspunten als het over veiligheid gaat. Zowel vóór, tijdens als na de plaatsing houden we er rekening mee dat alles op een vlotte en veilige manier gebeurt.

Het transport gebeurt in eigen beheer. Ons vrachtwagenpark bestaat uit verschillende types voertuigen waarmee elke tent, klein of groot, perfect kan worden vervoerd. Onze eigen ervaren chauffeurs staan in voor het laden en lossen van alle materialen.

De plaatsing van de tent gebeurt steeds volgens de veiligheidsnomen. Wij beschikken over het nodige materiaal zodat elke tent veilig wordt opgebouwd en verankerd.

"Wij zijn steeds grondig voorbereid, ook tijdens extreme weersomstandigheden."