Menu

02/07/2020

Tijdelijk extra werkruimte nodig? Huur een werktent.

Een werktent, of industriële tent, huren als tijdelijke extra werkruimte biedt flexibele oplossingen voor verschillende sectoren. Wil je extra afstand creëren tussen je medewerkers, heb je tijdelijk nood aan extra productieruimte, wens je bijkomende werkruimtes om producten/machines te plaatsen, te sorteren en/of in te pakken of misschien plan je een herorganisatie van je activiteiten of werkproces, … één voor één voorbeelden waarbij het huren van een tent een tijdelijke, budgetvriendelijke en zeer praktische oplossing kan bieden.

“Wij denken graag mee met elke klant. Voor Bpost heeft Tentmoment tijdens de corona periode tenten verhuurd om het voor de medewerkers haalbaar te maken om pakjes te sorteren rekening houdend met de social distancing. Door het creëren van extra werkruimtes werd het voor Bpost mogelijk om op een snelle manier te handelen en de pakjesdienst op een gestructureerde manier verder te zetten. ”

Veiligheid op de werkplek

Streven naar een veilige, gezonde en productieve werkplaats om werknemers te beschermen tegen potentiële gevaren op de werkplek is van groot belang. Een aangename werkplek creëren zorgt voor een positieve sfeer, een veilige werkplek wordt gemaakt door het opvolgen van de nodige veiligheidsvoorschriften

  • Zorg voor een veiligheidsafstand van minimum 5 m rond uw tent zodat eventuele hulpdiensten en interventies gemakkelijk mogelijk zijn in de tent.
  • Elk tentzeil, elke tentwand, deur of poort moet voldoen aan de normen voor brandveiligheid
  • De stabiliteit van de tentstructuur, de verankering van de tent op elk soort terrein, de montage moeten uitgevoerd worden door vakmensen. 
  • Kiest u voor verwarmingstoestellen of andere warmtebronnen, elektriciteit, enz. zorg dat u voldoet aan de voorwaarden inzake veiligheid. 

Een tijdelijke werktent huren, de voordelen op een rijtje

  • Je hoeft geen bedrijfspand of werkruimte te huren of te kopen
  • Je kan op eigen bedrijfsterrein deze extra werkruimte kan creëren
  • Je hebt geen bouwvergunning nodig
  • Je kan flexibel tewerk gaan door het zelf indelen en structureren van deze ruime werkplek
  • Je kan zeer snel schakelen door een vlotte plaatsing van de tent en toebehoren, ook de afbraakwerken kunnen vlot gebeuren.

In een mum van tijd extra werkruimte creëren

Door het huren van een werktent of tent voor industrieel gebruik kan jij je activiteit snel verder zetten en je goederen, machines en werknemers vlot een nieuwe plaats geven.

Jouw werktent comfortabel, veilig en budgetvriendelijk laten bouwen?

Tentmoment denkt graag mee, contacteer ons voor meer informatie.