Menu

05/08/2023

Tentmoment betreedt de Veldeman Group

Tentmoment kondigt met veel enthousiasme aan dat we zijn opgenomen in de Veldeman Group.

Tentmoment kondigt met veel enthousiasme aan dat we zijn opgenomen in de Veldeman Group, een trotse stap voor ons bedrijf uit Maldegem, Oost-Vlaanderen. Deze samenwerking betekent een geografische uitbreiding voor ons en garandeert onze continuïteit in de toekomst.

Gedeelde waarden

Voor ons, als derde generatie actief in het bedrijf, was het belangrijk om de toekomst van Tentmoment te waarborgen zonder familiale opvolging. De overname door Veldeman Group voelde als de perfecte match. Onze gedeelde waarden, focus op hoge kwaliteit en klantenservice, evenals het belang van een familiale sfeer, maakten deze samenwerking erg passend.

“Het DNA van Tentmoment sluit perfect aan bij dat van Veldeman Group. Hoge kwaliteit en een doorgedreven service zijn eigenschappen die beiden hoog in het vaandel dragen. Ook het familiale karakter is heel typerend.”

Andy Moors - CEO Veldeman Group

Onafhankelijk binnen versterkte partnerschap

Hoewel we als een zelfstandige entiteit zullen blijven opereren, brengt deze samenwerking verandering met zich mee. Onze band met Veldeman zal sterker worden en ons merkimago zal geleidelijk onderdeel worden van de Veldeman Group. Wij, als vorige eigenaars, blijven zeker nog aan boord om onze expertise te delen en de bedrijfsvoering te ondersteunen.

Positieve vooruitzichten in de toekomst

We kijken ernaar uit om onze kennis en ervaring te delen, de continuïteit van Tentmoment te waarborgen en nauwer samen te werken met het fantastische team van Veldeman.

“We kijken ernaar uit om de samenwerking met het Veldeman team te intensifiëren, de continuïteit voor Tentmoment, haar medewerkers en haar klanten te verzekeren en onze jarenlange kennis en ervaring met Veldeman te delen."

Peter de Vreeze - Tentmoment