Menu

North Sea Summit II

Met Tentmoment voeren we projecten uit voor zowel professionelen als particulieren. Ons team staat stand-by voor elk Tentmoment, al drie generaties lang. Zo werden we gecontacteerd om mee de accommodatie te voorzien voor een high-end internationaal event: North Sea Summit II.

Europese toppolitici samen

In april vond in de haven van Oostende de tweede North Sea Summit plaats. Tijdens dit event kwamen belangrijke Europese en Belgische politici samen om de toekomst van het Europees energiebeleid te bespreken. Naast onder andere U. Von der Leyen (Europese Commissie), E. Macron (Frankrijk) en M. Rutte (Nederland), was ook onze Belgische premier Alexander De Croo aanwezig. Hij vatte het doel van de bijeenkomst zo samen: “Ons doel is duidelijk: het bouwen van 's werelds grootste groene energiecentrale in de Noordzee.”

Adembenemend zicht op de haven van Oostende

In opdracht van het eventkantoor Alice Events plaatsten we een totaalrealisatie voor dit evenement. Specifiek ging het om een 25x40m tent met intergevel en een transparante tipgevel. Deze werd afgewerkt met een zeer minimale boord om zo maximaal zicht op de haven van Oostende te voorzien. Tentmoment zorgde ook voor plaatsing van de binnenbekleding en tapijttegels.

“We plaatsten een tent met transparante gevel en minimale boord om maximaal zicht op de haven te behouden.”

Er werden tevens voldoende verwarmingstoestellen voorzien om de temperatuur op elk moment optimaal te krijgen. We zorgden ook voor de sanitaire voorzieningen met o.a. aanbouw van een comfortabele VIP wc-wagen en een toilet voor mindervaliden. De crew had nood aan chemische cabines en een productietent, waarvoor we ook gezorgd hebben.

Tot het uiterste gaatje

Om dit high-end politiek event tot een succes te maken, moest natuurlijk elk detail kloppen. Ons team ging resoluut tot het gaatje en we stonden constant in overleg met de klant, iets waar we natuurlijk voldoende tijd voor vrijmaken. Een juiste planning is hierbij cruciaal.

Droge voeten voor de bezoekers

Last minute zorgden onze tentbouwers nog voor een lang, kwalitatief wandelpad. Door de uitgebreide regenval was er wat wateroverlast, dus garandeerde Tentmoment met het pad droge voeten voor alle bezoekers en gasten. Uiteindelijk bleek geen enkele interventie nodig dankzij de nauwkeurige voorbereidingen. Een project waar we met trots op terugkijken.

Op zoek naar een ervaren partner in tentverhuur om samen jouw project een succes te maken?

Contacteer ons voor meer informatie, en samen creëren we een Tentmoment om te koesteren.