Menu

WK Wielrennen

Belgen houden van de koers, net zoals Tentmoment ervan houdt te zorgen voor de ideale tent bij jouw event. We bieden een ruim gamma kwalitatieve en goed onderhouden tenten in alle groottes en verschillende afwerkingen. Zo ook voor een event in teken van het WK wielrennen.

Een blik vangen van elke renner

Naar aanleiding van de 100ste  verjaardag van het WK wielrennen ontving België in 2021 alle wereldtoppers van de koers. Tussen Knokke-Heist & Brugge lag het traject voor de tijdrit. Tentmoment plaatste een praktische, comfortabele tent naast dit parcours om de alle medewerkers van KU Leuven de beleving vanop de eerste rij mee te volgen.

Plaatsen van tent op hoogte

Een unieke realisatie die de nodige complexiteit met zich meebracht. De tent die we plaatsten moest verhoogd worden op 1 meter, en sommige plaatsen 1,5 meter om zo de decoratieve bomen een plaats te geven. Deze bomen mochten met geen halve centimeter gesnoeid worden, dus voldoende ruimte was cruciaal.

Prachtig raamspel met zicht op de koers

Het eindresultaat van de tent? Een verhoogde hal met een zijhoogte van 3,70 meter en prachtige glazen ramen die een mooi uitzicht geven op de grote baan waar de tijdrijders langs reden. Via brede, gebruiksvriendelijke trappen was de tent veilig bereikbaar vanaf vaste grond.

Naast de nood aan expertise bij de plaatsing van de tent, was er ook nood aan extra watertoevoer want in het park was dit niet standaard voorzien. Daarom zorgde ons team voor twee grote watertonnen met een inhoud van 10.000 liter. Deze konden nadien verbonden worden met de keuken en de wc-wagen.

Perfecte afwerking

Een uitdagend project waar onze tentbouwers opnieuw een geslaagde realisatie hebben gemaakt. De klant wenste een perfecte afwerking, iets wat voor de vakmannen Tentmoment vanzelfsprekend is.

Zoek je een doorgewinterde partner in de wereld van tentverhuur om van jouw wensen realiteit te maken?

Aarzel niet om ons te contacteren voor verdere details. Samen smeden we een memorabel Tentmoment dat voor altijd gekoesterd zal worden.