Menu

Stockagetent met poort op maat

Het durft bij veel bedrijven voor te vallen dat er een plotse piek te zien valt in productie of dat een deel van de stock net iets langer blijft liggen. Een flexibele ruimte voor tijdelijke stockage is soms aangewezen en tenten bieden hier de perfecte totaaloplossing.

Tentmoment heeft al jaren ervaring in het plaatsen van kwalitatieve stockagetenten bij klanten in zeer uiteenlopende sectoren. De tent kan op jouw bedrijfsterrein geplaatst worden waardoor je de extra kilometers naar een externe opslagruimte bespaart.

Unieke poort met brede doorgang

Onze klant STO Real Estate zocht naar een stockage oplossing om tijdens grondige verbouwingen toch genoeg ruimte te hebben om materialen op een veilige en droge plaats op te slaan. Hiervoor plaatsten we een alu-tent van 20x35 m dicht bij hun bedrijfsgebouwen.

Naast een eerder traditionele vraag naar extra stockage, wenste deze klant ook brede materialen van ruim 5,5 m te kunnen binnen- en buitenvoeren. Onze tentbouwers construeerden hiervoor een speciale poort van 6 meter breed in ons eigen atelier.

Gebruik van ruim Tentmoment-atelier

Zo’n uniek samengestelde poort is absoluut geen sinecure. De tentpalen moeten verplaatst worden, een complexe opgave die wij als specialisten met ervaring veilig kunnen uitvoeren. Een stockagetent op maat aanpassen lukt bij Tentmoment door ons atelier waar we meer dan voldoende ruimte hebben om brede doorgangen in stockage- of industrietenten te realiseren.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info

We helpen je graag. Tentmoment denkt mee over je noden en zoekt samen met jou naar de meest flexibele oplossing voor het stockageprobleem.