Menu

60 jaar Willy Naessens Group

60 jaar Willy Naessens Group! Dat moest uiteraard gevierd worden, en wij kregen de kans om mee te bouwen aan een ongezien event.

Van dinertent tot kleedkamertent

Tentmoment werd ingeschakeld om een heus tentendorp op te zetten te Wortegem-Petegem, locatie van het hele gebeuren. We bouwden maar liefst 8 tenten, wandelpaden, terrassen, vloerplatteau,… 
en zorgden bovendien ook voor tal van randzaken zoals verwarming, toiletwagens, tapijt, …

Eyecatcher was uiteraard de structuur van 40x100m die ingezet werd als centrale event space en dinerruimte. Deze gigantische constructie werd samen met onze partner Veldeman opgebouwd. 

Hieronder bekijken we enkele tenten en feestzones van dichterbij, om zo een omvang te geven van dit uitdagende project.

Overzicht

Misschien geen overbodige luxe om mee te beginnen: Het grondplan. Net zoals bij elk project werkten we ook voor dit event een tekening uit. Zo hebben we een duidelijk overzicht welke tent waar komt te staan, en dat is meteen duidelijk voor onze klanten.

Ontvangsttent

Een eerste indruk maak je maar één keer, en via deze leuk aangeklede tent werden de gasten onthaald op het feest. 
Deze kadertent, voorzien van witte bekleding, tapijt en een partij aluminium glasramen, was de eerste stap richting het feest.

Toilettent

Een personeelsfeest van een bedrijf als dat van Willy Naessens Group betekent ook meteen héél wat gasten. 
Deze gasten moeten uiteraard ook allemaal naar het toilet kunnen. Hiervoor bouwden we een tent aan tegen de dinertent, waar maar liefst 5 VIP toiletwagens tegenaan gebouwd werden. 
Door de grote capaciteit aan toiletten en de ruime tent werden wachtrijen in de dinertent vermeden. 
In de grote tent werd een scheidingswand geplaatst voor de opening van de toilettent om inkijk te vermijden.
De aangenaam ingerichte tent was met enkele loungecorners ongetwijfeld het decor van enkele leuke gesprekken voor of na het toiletbezoek.

Diner- en feesttent

Je kon er niet naast kijken en we verklapten het al in de intro.. Dé eyecatcher van het event was ongetwijfeld de hoofdtent van maar liefst 40x100m.
De structuur was opgedeeld in een stuk ontvangstruimte, eventruimte en backstageruimte aan het podium. 
De combinatie van de zwarte daken en de grote kroonluchters en sfeerverlichting zorgden ervoor dat deze gigantische ruimte toch heel warm en gezellig aangekleed werd. 
Het antracietkleurig tapijt en het nauwkeurig uitgekozen meubilair zorgden voor de finishing touch.

Kleedkamertent met eetzone en wachtruimte

Voor dit jubileum werden een resem aan artiesten en acts ingezet om er een onvergetelijke avond van te maken. Voor hen bouwden we een tent die dienst deed als kleedkamer, door middel van standenbouw op maat.
Zo kon iedereen zich afzonderlijk terugtrekken in zijn of haar kleedkamer.
Verderop in deze tent richtten we ook een eetzone in zodat alle artiesten en/of medewerkers samen konden lunchen en ontspannen voor de optredens. 

Ruime keukentent

Om meerdere dagen honderden gasten te kunnen voorzien van lekker eten en drinken, is een ruime keuken geen overbodige luxe. We plaatsten aansluitend een aluminium kadertent van 20m breed zodat de catering voldoende plaats had om comfortabel te kunnen werken.

Terrasvloer bovenop paardenpiste

Ook de stoeterij werd betrokken in het verhaal! Daar plaatsen we bovenop het zand een terrasvloer (in cassettevloer) op maat, waar een extra feestruimte gecreëerd werd. Ook rondom de piste, waar doorgaans koetsen staan, werd er plaats gemaakt voor knusse hoekjes en statafels. 

 

" Grote dank aan Veldeman en Tentmoment voor de tenten! "

Kelly De Pourcq - Zaakvoerder Sparkel Communication en Afdelingshoofd Marketing van de Willy Naessens Group.

Rond de tenten werden wandelpaden en terrassen aangelegd om de gasten vlot richting het feestgebeuren te begeleiden.

Organiseer jij ook binnenkort jouw bedrijfsevent? Laat er ons samen een succes van maken!

Contacteer ons voor meer informatie!