Menu

08/09/2023

Een unieke poort voor jouw stockagetent

In de bedrijfswereld verschijnen er altijd onverwachte uitdagingen. Productie zwengelt aan, extra voorraden moeten worden gestockeerd, etc. In zulke situaties bieden tenten een flexibele oplossing die zich aanpast aan de behoeften van jouw bedrijf.

Een stockageoplossing op maat

De afgelopen jaren ervaarden heel wat bedrijven de voordelen van stockagetenten op maat. Deze tenten kunnen aangepast worden om aan jouw unieke vereisten te voldoen. Een van de meest indrukwekkende aanpassingsmogelijkheden is de creatie van unieke poorten en doorgangen, waardoor zelfs de meest uitdagende logistieke problemen opgelost kunnen worden.

Vertrouw op Tentmoment

Bij Tentmoment deinzen we absoluut niet terug voor unieke uitdagingen. Zo voerden we recent een project uit voor STO Real Estate. Deze klant zocht naar opslagruimte tijdens grootschalige renovaties en had behoefte aan voldoende ruimte om materialen veilig en droog op te slaan. We plaatsten een aluminium tent van 20x35 meter op hun bedrijfsterrein, maar de uitdaging lag in de breedte van de te stockeren materialen, die meer dan 5,5 meter bedroeg.

Onze getalenteerde tentbouwers creëerden een speciale poort van maar liefst 6 meter breed. Deze op maat gemaakte doorgang maakt het mogelijk om grote materialen gemakkelijk in en uit de tent te verplaatsen, wat van cruciaal belang was voor dit project.

Lees meer over de stockagetent bij STO Real Estate

Creatief vakmanschap

Het bouwen van een poort van deze omvang is geen eenvoudige taak. Het vereist expertise, precisie en toewijding. Bij Tentmoment beschikken we over een ruim atelier waar we dergelijke aanpassingen met gemak kunnen realiseren. Onze tentpalen worden met zorg verplaatst om de benodigde ruimte te creëren voor brede doorgangen in stockage- of industrietenten.

Maatwerk stockagetenten met unieke poorten bieden bedrijven de flexibiliteit om zich aan te passen aan veranderende omstandigheden. Of het nu gaat om het verwerken van ongewoon grote materialen, het stroomlijnen van de logistiek, of het voldoen aan specifieke bedrijfsbehoeften, deze tenten zijn een veelzijdige oplossing. Het draait allemaal om verhogen van efficiëntie en gebruiksgemak. Maatwerk stockagetenten maken dat mogelijk.

Op zoek naar een tent voor extra stockage?

Contacteer ons en we bekijken samen de mogelijkheden om voor jouw bedrijf een stockageruimte op maat te voorzien.