Menu

17/06/2019

Een tent huren voor je droomhuwelijk?

Een prachtige feesttent huren voor een huwelijk waar je al jaren van droomt, dat doe je niet elke dag. Je bruiloft vieren in een tent kan perfect met alles erop en eraan. Aankleding met decoratie in thema, zijde, hout,  luxe meubilair, voltapijt ... zorgen voor een beleving die je gasten niet zullen vergeten.

Op zoek naar de perfect aangeklede huwelijkstent?

Bij Tentmoment laten wij niets aan het toeval over. Wij denken aan alles. Een uitstekend genivelleerde plankenvloer in originele en creatieve terrasbouw of een feesttent gecombineerd met prachtige doordachte overgangen van de ene naar de andere feestruimte via stijlvolle walk ways. Een afwerking in verschillende thema's met oog voor details, enz. alles is mogelijk.

Tentmoment is de jongste jaren sterk gegroeid en staat gekend voor het verhuren van huwelijkstenten in heel België. We werken hiervoor samen met verschillende partners en een aantal toonaangevende bedrijven in de evenementensector. Als groeiende onderneming toont Tentmoment zich als een vis in het water tussen de beste cateraars en weddingplanners van het land.

Een thema en aankleding naar wens.

Een koppel dat in het huwelijksbootje treedt kan bij ons terecht voor het huren van de meest prachtige huwelijkstent, volledig naar wens aangekleed en ingericht. Vanaf de plaatsing van de tent tot de volledige aankleding volgens een specifiek concept of thema? We helpen je graag.

Een dansvloer, gedekte tafels en passende stoelen, verlichting, bloemen en planten, tuinversiering, een terras al dan niet overdekt, enz. Alles wordt in detail bekeken en afgewerkt. We maken een droomhuwelijk die jullie nooit meer zullen vergeten.

"Wij staan voor de beste service en zorgen voor een perfect huwelijk!"

"Dank je voor de toptent Peter en Kristien. Iedereen vond het fantastisch. Het was dankzij jullie helemaal zoals verwacht.”

K. en T. VW. Belsele.
Op zoek naar een feesttent voor uw huwelijk?

Aarzel niet en vraag een offerte aan om uw tent te huren. Wij helpen je graag verder.