Menu

24/09/2018

Als evenementenbureau zoek je de beste partners

Bij Tentmoment verhuren wij reeds 3 generaties lang feesttenten en opslagtenten waardoor wij een flinke reputatie hebben opgebouwd als het gaat over feesten en evenementen in een tent.

Een ervaren partner

De wereld van tentverhuur is de afgelopen jaren sterk veranderd door de uitgebreide mogelijkheden in materialen en afwerkingen, zelfs zeer luxueuze feesttenten die tot in het kleinste detail worden aangekleed behoren tot de mogelijkheden.

Een vertrouwenspartner die de weg kent

Als evenementenbureau zoek je steeds naar nieuwe mogelijkheden en denk je graag out-of-the-box. Tentmoment denkt graag mee, zodat je een succesvol feest of klasse evenement kan bouwen voor elke klant. Door onze ervaring weten wij maar al te goed wat organisatie betekent en wat erbij komt kijken. We staan open voor een professionele samenwerking zodat we in team top realisaties kunnen opbouwen.

Samenwerken aan een totaalconcept?

Wij bieden onze klanten houten vloeren, tapijten, houten wanden, transparante daken, prachtige verlichting, verwarming, luxe sanitair en zoveel meer. Het verhaal van Tentmoment gaat verder dan enkel het verhuur van feesttenten. Dagelijks merken wij dat klanten op zoek zijn naar een georganiseerde partner voor totaalconcepten. Wij willen er zijn voor onze klanten en werken dan ook graag samen met professionele partners.

Interesse om samen te werken?

Tentmoment is een gedreven team dat weet van aanpakken als het over tenten gaat. Zoals elk evenementenbureau houden wij van gedrevenheid en fantastische ervaringen op feesten en evenementen, met een topservice als speerpunt!