Menu

20/02/2023

Een bedrijfsfeest in stijl op eigen bedrijfsterrein

Heb je een personeelsfeest of receptie gepland in uw bedrijf? Dat kan perfect op eigen bedrijfsterrein.

Je bedrijf in the spotlight

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om een bedrijfsfeest, personeelsfeest, receptie of zelfs een familiedag te organiseren op eigen terrein of parking. Een bedrijfsevent op eigen locatie is hip, origineel en schept extra budget om er een uniek concept van te maken.

Events met inhoud

We merken dat bedrijven op vandaag bewuster gaan nadenken over hoe een personeelsfeest of bedrijfsfeest kan georganiseerd worden. Op welke manier kan er iets origineels worden georganiseerd? Welke vernieuwde ideeën kunnen er worden gebruikt om een leuk concept of bedrijfsformat te vinden? Eén of meerdere tenten huren is ideaal voor deze gelegenheid.

Ruimte om te feesten

Grote bedrijven hebben vaak grote parkings en bedrijfsterreinen, de ideale ruimte om een feestje te bouwen, met één of meerdere tenten, bars, foodbars en zelfs attracties op het terrein. Tentstructuren kunnen zelfs opgebouwd worden zodat ze  grenzen aan het bedrijfsgebouw, wat zorgt voor een extra dimensie aan uw feest. Je staat er niet altijd bij stil, een bedrijfsterrein schept zoveel mogelijkheden.

"Een feestelijk kader met verrassende effecten is perfect te bereiken met een tent!"

Een bedrijfsevent of personeelsfeest in een tent op uw bedrijfsterrein?

Tentmoment begeleidt je om de beste keuzes te maken bij kleinschalig of grootschalige events. Contacteer ons voor meer informatie.