Menu

03/01/2019

Een product of dienst lanceren voor een groot publiek

Binnenkort wil je uitpakken met een nieuwe dienst of nieuw product, een cruciaal moment waar je maanden of zelf jaren in team aan hebt gewerkt. Je zoekt een professionele manier om een succesvolle lancering te organiseren. Neem de tijd en werk met de juiste mensen om er een geslaagde lancering van te maken!

Kies je publiek & strategie.

Wie is de eindgebruiker en wat zijn hun unieke behoeften? Belangrijke vragen die dienen gesteld te worden en waarbij in het proces, naast de productmanager, een marketeer onmisbaar is. Maak samen een plan om je product of dienst bekend te maken bij de mensen die de grootste waarde vertegenwoordigen. Nodig je huidige klanten uit, potentiële klanten, je partners en je leveranciers. Maak er een onvergetelijk moment van door je strategie en publiek op elkaar af te stemmen.

Onderscheid je van de rest.

Je product of dienst op een hoogwaardige en originele manier in beeld en woord presenteren is cruciaal. Organiseer je event op een manier dat alle genodigden je voorstelling duidelijk kunnen zien. Zorg voor de juiste ruimte waar je plaats hebt om mensen te woord te staan, zorg voor de perfecte akoestiek, de juiste sfeerverlichting en een professionele geluidsinstallatie.

Extra ruimte creëren?

Een grote groep mensen verzamelen op een comfortabele, zakelijke en uitnodigende manier kan misschien in je bedrijf, maar misschien ook niet. In dit geval is een professionele tent een perfect oplossing. Een grote tent kan worden opgebouwd naast je bedrijf, al dan niet aangebouwd aan de bedrijfsgebouwen.

“Organiseer een bedrijfsevent waarbij  je de voorstelling van je product of dienst op een stijlvolle en commerciële manier brengt aan het juiste publiek. Tentmoment adviseert je in de keuze van de tent voor dat spannend moment.”

We leren je graag kennen!

Wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden binnen en buiten je bedrijf te bekijken. Contacteer ons vrijblijvend voor een bezoek.