Menu

26/10/2018

Een tent op een beurs, expositie of salon moet opvallen!

Beurzen, salons of exposities zijn voor bedrijven belangrijk om contacten te leggen met geïnteresseerde professionals of particulieren. Gaat het over een vakbeurs of een consumentenbeurs? Je potentiële klanten imponeren is belangrijk en dus het ideale moment om je te laten zien!

Interactie creëren is een must

Een beurstent of expotent kan buiten of binnen in een beurshal worden opgebouwd in diverse afmetingen. Naast de keuze van tent zijn er natuurlijk ook andere aspecten die een rol spelen om jouw stand of tent te doen opvallen. Wanden, panelen, houten vloeren, verlichting en meubilair zijn een belangrijke basis.

Een beurstent omtoveren tot een aantrekkelijk en commercieel geheel is een must. Plaats reclamepanelen of reclamebanners om het interieur aan te kleden, maak gebruik van vloerstickers als het wat conceptueler mag of installeer een tv-scherm om nog meer te imponeren.

"Maak van een eenvoudige beurstent een aantrekkelijke commerciële beursstand met succes!"

Als je bovenop dit alles dan nog eens je bedrijfskledij kan op afstemmen op het concept, dan zal je gegarandeerd een succesvolle beurs of tentoonstelling tegemoet gaan.

Een beurs gepland en nood aan een tent?

Tentmoment begeleidt je om de beste tentkeuzes te maken bij kleine exposities of grote vakbeurzen, binnen of buiten. Contacteer ons voor meer informatie.