Menu

21/01/2019

Spelen met verlichting in en rond de feesttent

Op welk tijdstip vindt je feest of evenement plaats? Overdag, ’s avonds of heel de dag? Gaat het om een huwelijksfeest of een professionele gelegenheid? Kiezen voor de juiste verlichting bij de opbouw en de afwerking van een tent is bepalend voor de effecten die je wenst te bereiken, zowel binnen als buiten.

De juiste tentverlichting op de juiste plaats.

Tentverlichting op een zakelijke bijeenkomst overdag of verlichting tijdens een knallende fuif is een volledig ander verhaal. Professioneel advies is dan ook aangeraden. De juiste partner, klein of groot,  zal voor jouw event de juiste verlichting bepalen. Tentmoment werkt samen met professionele lichttechnici die weten van aanpakken.

Van noodverlichting tot unieke designverlichting.

Verlichting in en rond een feesttent is belangrijk. Spelen met verlichting schept de juiste sfeer en daarvoor werken wij graag met de juiste partners.

Decorverlichting

Spots, lichtslingers, lampionnen, verlichte meubels … in één of verschillende kleuren passend bij het concept zorgen ervoor dat het plaatje klopt. Overdag mooi om naar te kijken voor,  's avonds creëren ze één en al gezelligheid.

Discoverlichting

Blacklights, disco lights en bewegend licht zorgen voor de extra power! Liever op of rond de dansvloer,  ambiance is verzekerd!

Outdoor verlichting

Een gezellig terras of sfeervolle omgeving rond je tent kan perfect met gevelverlichting & uplighters, terreinverlichting of andere outdoor verlichting. Outdoor verlichting maakt je event af.

“De juiste verlichting op de juiste plaats maakt elk event af.”

“Led verlichting biedt, in vergelijking met traditionele verlichting, tal van voordelen. De laatste jaren is het aanbod enorm gegroeid waardoor ook de keuzemogelijkheden uitgebreid zijn. Dankzij het lage energieverbruik is led een duurzame en milieuvriendelijke oplossing voor je feesttent.”

Samen zorgen we voor magie!

Of een evenement nu binnen of buiten plaatsvindt, extra (sfeer)verlichting in een feesttent is noodzakelijk. Samen bekijken we de verlichting tot in de puntjes en maken we indien nodig een lichtplan op. Wij zorgen voor tentverlichting van alle formaten en stijlen voor binnen en buiten.