Menu

29/04/2019

Een sportieve tent voor een event vol spektakel

Een jumping, een hondenshow, een cyclocross, een voetbalmatch en zoveel meer. Sportieve evenementen zijn schouwspelen, gemaakt voor het vermaak: “brood en spelen”, zoals men het in de Romeinse volksmond zei. Elke sportieve gelegenheid is anders, maar vraagt telkens ruimte binnen en buiten om sportief te zijn. Tentmoment gaat alle uitdagingen aan als het gaat over de opbouw van tenten!

Sportief inzetten van een tent.

Of je nu aan de zijlijn staat om je idool aan te moedigen of supportert met een drankje en een hapje in de hand, sportieve evenementen brengen een fanatieke sfeer met zich mee, zowel voor de atleten als de supporters. Is de adrenaline hoog, dan kan even uitblazen in een comfortabele aangename ruimte welkom zijn. Een grote tent is hiervoor de geschikte oplossing en kan naast je evenement opgebouwd worden. 

Elke sport verlegt grenzen.

Jump around.

Een jumping organiseren? De tent, de plankenvloer, één of meerdere togen, een voorzet bar, led verlichting, sanitaire wagens, een walkway aan je tent, enz. Zorg voor voldoende ruimte, zodat al je bezoekers een mooi zicht hebben en aanschouw alle spectaculaire sprongen één voor één. 

Lees meer over onze walkways.

Geef eens een pootje.

Ook hondenshows nemen we onder ons hoede. Een sierlijke, elegante dag vol leuke kunstjes? We organiseren je tent op die manier dat genodigden de voorstelling duidelijk kunnen zien en zorgen voor een ruimte waar je mensen te woord kan staan, voorzien van perfecte akoestiek, gepaste sfeerverlichting en een professionele geluidsinstallatie.

"Alles is heel goed verlopen vooral dankzij jullie krachtige medewerkers en ondanks de regen op donderdag. Groeten en tot volgend jaar weer in maart!"

Hondenshow - KKK Turnhout, W. Vanhamme

Een rit vol uitdagingen.

Al fietsend of met de fiets over de schouder overwinnen veldrijders parcours vol hindernissen: trappen, hellingen, grachten, brugjes, balken, modder, beken, enz. Je kan het zo gek niet bedenken. Zorgen voor voldoende zittend meubilair in je tent is zeker een pluspunt. Zo kunnen al die vermoeide benen nadien terug op volle kracht komen. 

Plezier gegarandeerd! 

Cyclocross, voetbal, golf, motorcross en zo veel meer. Net zoals elke sport grenzen verlegt, verleggen wij graag onze grenzen om van elk sportief evenement een uniek Tentmoment te maken.

Een tent huren voor jouw sportief event?

Contacteer ons. Voor ons is geen sprong te ver om jouw sportief evenement in te kleden.