Menu

18/01/2019

Een tentvloer kiezen voor jouw evenement

Ben je van plan een tent te huren, dan sta je best al even stil bij de ondergrond die je kiest. Zowel voor kleine als grote evenementen bestaan er verschillende vloeroplossingen, gaande van houten vloeren tot tapijten. Afhankelijk van de ondergrond, de tent en de sfeer die je wenst te creëren kies je de gepaste tentvloer. We geven je graag enkele tips!

Een zachte of harde ondergrond?

De mogelijkheden in het huren van tentvloeren zijn zeer gevarieerd. Een weide, een grasplein of een vaste ondergrond? Afhankelijk van de soort ondergrond en de helling wordt de juiste tentvloer gekozen. Voor elke ondergrond is er een oplossing, maar elke omgeving is anders en hiervoor kan je best beroep doen op ervaren vakmensen.

Een houten vloer

Een houten vloer doet het nog altijd zeer goed en biedt tal van voordelen. Met een planken vloer of cassettevloer geef je karakter en klasse aan het interieur van je tent. De natuurlijke look van hout zorgt voor een warme uitstraling waarmee je alle kanten uit kan als het over aankleding gaat. Naast een gezellige sfeer is het bijzonder aangenaam voor de gasten. Tafels en stoelen staan steeds op een stevige ondergrond.

Een cassettevloer is een veelgebruikte houtenvloer die door middel van een kliksysteem snel is om op te bouwen en af te breken. Zelfs bij een hellend terrein kan een cassettevloer perfect waterpas worden gemaakt.

Organiseer je een feest waarbij een dansvloer niet mag ontbreken? Dan kan je opteren om een stukje parket te integreren. Aangenaam, stijlvol en een ideale ondergrond om eens lekker uit de bol te gaan!

Een vloerkleed of tapijt

In de aankleding van een feesttent kan je heel ver gaan. Tafels, stoelen,  verlichting, meubilair… alle accessoires bepalen mede de sfeer en het kleurenpalet van je event. Kies je voor tapijt in je tent, dan kan je een kleur kiezen die perfect past bij het concept. 

“Een tapijt of vloerkleed zorgt voor comfort en sfeer op je event. Een volledige oppervlakte in tapijt of eerder een bepaalde zone afbakenen in de tent? Het kan allemaal.”

Lees meer over tentvloeren en terrassen.
Lees meer over tapijten in een tent.
Organiseer je binnenkort een feestelijk of eerder zakelijk evenement?

We luisteren graag naar je verhaal en bieden je naast de verhuur van onze tenten een zeer divers en kwalitatief aanbod van tentvloeren en kleurrijke tapijten.