Menu

20/06/2019

Wanneer gebruik je best rijplaten?

Rijplaten houden je terrein toegankelijk in alle omstandigheden. Elke omgeving, elke ondergrond is anders maar het optimaal maken van de tijdelijke bereikbaarheid naar je evenemententerrein, dat is een absolute must. Zeker wanneer je feesttent op een onverharde en drassige bodem staat. Gebruik rijplaten en voorkom het wegzakken van materiaal en vastrijden van wagens. De cateraar, de tentleverancier en je gasten zullen je dankbaar zijn.

Bescherm de ondergrond met stalen of rubberen rijplaten

Staat de tent op een harde ondergrond dan zijn stalen of rubberen rijplaten minder nodig, maar het beschermen van de ondergrond kan nooit kwaad. Bestaat het terrein uit een zachte bodem, dan zijn rijplaten wel aangeraden om op een vlotte manier je feesttent te bereiken. Rijplaten zorgen er voor dat de schade aan grasvelden, opritten, wegen, fietspaden en voetpaden beperkt blijft. 

Rijplaten vragen om planning en organisatie.

Laden, lossen, transporteren en plaatsen

Stalen rijplaten zijn stevig en groot. Ze zorgen voor een goede drukverdeling waardoor ze beter blijven liggen. Onze vrachtwagens zijn uitgerust met een laadkraan en zorgen voor een efficiënte organisatie van het laden, lossen, transporteren, plaatsen en ophalen van de rijplaten. 

Voor de plaatsing van rubberen rijplaten is geen kraan nodig. Ze zijn vlot vervoerbaar in een bestelwagen of aanhangwagen. Rubber is flexibel en plooit mee met de ondergrond. Verder heb je met rubberen rijplaten minder kans op schade aan de ondergrond. 

“Aan de hand van eigen transport kunnen de rijplaten op een veilige en optimale manier geplaatst worden.”

De weg naar je tent toegankelijk maken? Huur ook rijplaten.

We adviseren je graag bij het beschermen van de ondergrond en het optimaliseren van de bereikbaarheid van je tent.