Menu

25/07/2019

Een tent huren met het dak half transparant en half verduisterend? Dat kan.

Op vrijdag 21 juni was Tentmoment aanwezig bij het spectaculaire openingsevenement van het Waregem Business park van ION. De projectontwikkelaar staat bekend voor zijn quote #developdifferent. We legden samen met Dazzle events de nadruk op de ‘different’ en zorgden voor een spetterende en succesvolle opening te Waregem.

Binnen en buitengevoel

ION verwachtte meer dan 1000 bezoekers voor de grote opening. We plaatsten een 20m x 40m tent, met voldoende ruimte voor een groot aantal enthousiaste gasten. De tent was voorzien van een half transparant dak waardoor je het buitengevoel terug naar binnen brengt. Dankzij het niet transparante gedeelte was het mogelijk om even een pauze te nemen van de zon en af te koelen in de schaduw. 

Focus op een kwalitatief hoogstaand bedrijfsevent.

Bij elk evenement hoort de juiste ambiance. Naast de keuze van de juiste tent speelde ook de sfeer een uiterst belangrijke rol op het evenement van ION. Samen met Dazzle Events stemden we het rode kleurenpalet, de opstelling en de natuurlijke lichtinval nauw op elkaar af. De tapijttegels gaven een extra touch aan de unieke inkleding van de tent. Tegels bieden steeds de mogelijkheid om vele tinten, texturen en vormen in één vloer te combineren waardoor elk specifiek thema perfect kan worden uitgewerkt. Het werd een fantastisch geheel waarbij alles op elkaar werd afgestemd, kortom alles was aanwezig voor een onvergetelijke beleving van deze opening.

"Voor ons was het belangrijk dat onze visie van anders zijn sterk aanwezig was in het eventconcept. Die ‘different’ vormde de rode draad, samen met onze huiskleur, in het feest."

Davy Demuynck, zaakvoerder van ION

Gezellig en ruim houten buitenterras

Door het zonnige weer voorzagen we aan de tent een groot bankirai terras van 15m x 30m. Zo konden de bezoekers genieten van een lekker glaasje champagne en de heerlijk warme zonnestralen. 

Praktische cateringtent voor de fijnste gerechten

Bij een openingsevenement hoort natuurlijk ook heerlijk eten. Door onze praktische cateringtent toverde het keukenteam zonder zorgen echte kunstwerkjes op de borden van de gasten.

Comfort en luxe, ook in het sanitaire gedeelte

Comfortabele toiletten en hygiëne zijn een echte must bij een groot evenement. Van mobiele sanitaire wagens tot luxe toiletwagens, onze sanitaire wagens bieden tal van mogelijkheden. 

"Bedankt aan ION en Dazzle events voor dit top event! We wensen het team van ION heel veel succes toe in de nieuwe kantoren te Waregem."

De sfeer opsnuiven?

Bekijk de aftermovie van dit bedrijfsevenement.

Wil je binnenkort zelf een bedrijfsevenement organiseren?

Wij helpen je graag verder met het opbouwen van een unieke tent die perfect bij de bedrijfscultuur past.