Menu

15/07/2019

Een tent huren? Denk ook aan je tent toebehoren.

Je evenement is gepland, check! Je uitnodigingen zijn de deur uit, check! Je cateraar is geboekt, check! De DJ staat vast, check! Je feesttent is gehuurd, check! Je hebt gedacht aan de inrichting van je tent, check! Of wacht, zeker dat je niets over het hoofd hebt gezien wat de aankleding betreft? Aan de hand van onderstaande checklist, laat je niets aan het toeval over.

Houten tentvloer of tapijt?

Geef karakter, klasse en een natuurlijke uitstraling aan je tent met een houten plankenvloer of cassettevloer. Met een tapijt, tapijttegels of vloerkleed, al dan niet over de volledige tentoppervlakte, geef je textuur en kleur aan je omgeving en creëer je een comfortabele, gezellige sfeer.

Een terras aan je tent?

Op een warme dag willen je gasten naar buiten. Een houten terras zorgt voor extra omvang en extra comfort. In combinatie met de juiste terrasmeubelen ontwerp je in een mum van tijd een bijzondere evenementlocatie. 

Zijwanden en deuren aan je tent?

Veel wind, inslaande regen? Zijwanden en deuren aan je tent komen als geroepen. Zijwanden met houten ramen en deuren creëren een landelijke look, zijwanden met vast panelen zorgen voor perfecte isolatie en met zijwanden in glas breng je de omgeving binnen.

Transparante zeilen voor een openlucht effect?

Genieten van de buitomgeving en van natuurlijk lichtinval kan met transparante tentzeilen als dak en zijwanden. Wanneer de avond valt mag je een magische sfeer verwachten.

Verwarming en stroomgeneratoren in de tent?

Niet te koud, niet te warm graag! Een aangename warmteregeling is belangrijk voor optimaal amusement. Door gebruik te maken van stroomgeneratoren en warmteblazers zorg jij voor power in je tent.

Sfeervolle tent verlichting?

Voorzie zowel je feesttent, bruiloftstent of bedrijfstent als oprit, walkway en terras van aangename en gezellige verlichting. Ga je voor LED verlichting, lichtslingers, sfeervolle lichtbollen, mulitcolor verlichting of toch eerder warm witverlichting? Creëer steeds een exclusieve uitstraling, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Sanitaire wagens aan je tent?

Huren van luxe toiletcabines op evenementen wordt steeds meer gedaan. Het biedt een comfortabele, aangename en hygiënische sanitaire oplossing. Koppel de toiletwagen aan je tent of gebouw en werk af met luxe zeepjes, sfeerverlichting, verzorgingsproducten, lekkere geurtjes, een bloemetje en kleine handdoekjes.

Comfortabel meubilair in en rond je tent?

Stoelen, tafels, terrasmeubelen, barkrukken, lounge meubilaire, enz. Ze dragen allen bij aan de sfeersetting van zowel jouw tent als jouw event. Hou rekening met de kleuren, materialen en de nodig accessoires. Less is more volstaat vaak voor een feestelijk geheel.

Een uitnodigende toog in je tent?

Praktisch, degelijk of stijlvol? Rustiek, antiek of eerder trendy? Zorg dat de toog past binnen het concept en een uitnodigende indruk uitstraalt.

Versierde walkways voor een warme entrée?

Een rode loper of toch eerdere een houten planken vloer? Wat je ook kiest, kleed je walkway aan met leuke sfeerverlichting, fakkels of planten. Van een memorabele eerste indruk gesproken!

Rijplaten nodig?

Bescherm de ondergrond van je evenemententerrein en zorg voor een optimale bereikbaarheid van je feesttent. Zo voorkom je schade aan voet-, fietspaden en wegen of wegzakken in onverharde bodem. 

Wij denken mee!

Tentmoment helpt met het vervolledigen van je checklist en zorgt samen met jou dat je privéfeest, huwelijksfeest, bedrijfsevenement of netwerkevent tip top in orde is.