Menu

Tapijten

Ga terug naar overzicht

Geef uw tent of gebouw een extra accent met een kleurrijke loper, tapijt of tapijttegels. Alle tapijten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en maten zodat u uw event een aangename uitstraling kan geven.

De tapijten die wij aanbieden zijn geproduceerd uit naaldvilt en zijn telkens voorzien van een pre-coat laag aan de achterkant. Tevens voldoen al onze tapijten aan de kwaliteitsnormen en zijn ze brandveilig. Elk tapijt wordt bevestigd op een houten ondergrond en bevat een verwijderbare folie, die u na het leggen eenvoudig kan verwijderen.

Tapijtrollen

Tapijten op rol worden vaak gebruikt als tijdelijke vloerbedekking op bedrijfsevenementen, feesten, beurzen, salons, events in sporthallen, enz. We bieden tapijtrollen van 3m30 of 4m30 breed in verschillende kleuren die wij voor u plaatsen, maar u ook kan bestellen en ophalen bij ons.

Kleurenkaart

Download de kleurenkaart van onze tapijtrollen en kies uw favoriete kleur.

Tapijttegels

Mag de vloerbedekking wat hipper en speelser zijn, dan kan u opteren voor tapijttegels. Tapijttegels geven de mogelijkheid om veel kleuren, texturen en vormen in één vloer te combineren waardoor u leuke effecten kan creëren. Tapijten in tegelvorm zijn beschikbaar in 1mx1m of 50cmx50cm en eenvoudig te plaatsen op een stabiele ondergrond.

Kleurenkaart

Download de kleurenkaart van onze tapijttegels en kies uw favoriete kleur.

Tapijt bestellen en ophalen?

Bestellen en ophalen van tapijtrollen, tapijttegels of lopers kan bij Tentmoment snel een eenvoudig. Kies de kleur en het gewenste tapijt en wij zorgen voor de rest.

Een tapijt huren voor in uw tent?

Wij verhuren tapijten als extra accent voor uw feesttenten. Als tentbouwer gaan wij elke uitdaging aan en wordt elke tent ingekleed volledig naar wens.

Contacteer ons