Menu

Togen

Ga terug naar overzicht

Elk feestmoment heeft natuurlijk nood aan een degelijke, mooie en praktische toog. Tentmoment heeft een ruim aanbod aan togen te huur in gevarieerde stijlen waarbij verschillende opstellingen mogelijk zijn met de nodige opties. Gaat het om een huwelijksfeest, een culinair event, een beurs of fuif? Wij zorgen voor een praktisch en misschien wel een unieke setting!

Een praktische toog

Togen kunnen op maat worden opgebouwd en geplaatst met een lengte variërend van 2 m tot 100 m. Optioneel kunnen spoelbakken, tapinstallaties, frigo's, sfeerverlichting en andere toebehoren worden ingebouwd. Alles wordt zorgvuldig geplaatst, aangesloten en terug weggehaald. 

Een stijlvolle toog

Een toog huren die past bij uw event, dat is wat u wil. Een rustieke, een antieke of eerder trendy toog? Wij bieden een toog aan die past binnen het concept en de wensen van de klant.

Een degelijke toog

Een stevige, praktische en kwalitatieve toog huren, dat is waar u op zoek naar bent. Tentmoment beschikt over een team die de opbouw en installatie doet volledig op maat van uw event. 

Een toog huren voor uw feesttent?

Wij verhuren stijlvolle, praktische en degelijke togen voor de aankleding van uw huurtent. Contacteer ons vrijblijvend, we begeleiden u graag.

Contacteer ons