Menu

Verlichting

Ga terug naar overzicht

Experts in tentverlichting

Essentiële verlichting en sfeerverlichting mag uiteraard niet ontbreken. De inrichting van uw event begint bij keuzes maken rond de verlichting vanaf de parking tot  gezellige verlichting op podia, tafels, wanden, plafonds en meer. Er zijn tal van mogelijkheden zoals spots, luchters, LED verlichting in alle kleuren en stijlen,… samen met een ervaren expert zorgen wij voor het juiste licht in en rond uw tent.

Extra glamour & style?

Mag de verlichting wat opvallender zijn? Dan kunnen we gaan voor luxe verlichting met een meer exclusieve uitstraling. De stijlen binnen luxe verlichting zijn gevarieerd alsook de huurprijs van deze eventverlichting. Kortom, we bieden voor ieder wat wils.

"De juiste verlichting op de juiste plaats kan een groot verschil maken. Tentmoment biedt het juiste lichtadvies en een lichtplan indien u dat wenst. Zo vertalen wij uw en onze creatieve ideeën in een kwalitatief ontwerp, waarbij de juiste uitstraling steeds voorop staat."

Verlichting huren voor uw feesttent?

Essentiële verlichting of sfeerverlichting? We verhuren tentverlichting voor de inrichting van uw huurtent. Contacteer ons vrijblijvend, we begeleiden u graag.

Contacteer ons