Menu

Houten zijwanden & deuren

Ga terug naar overzicht

Staat u er wel eens bij stil dat de opbouw van een tent wel eens iets compleet anders kan zijn dan u voor ogen heeft? Tentmoment houdt van creatieve concepten waardoor wij de mogelijkheid bieden om origineel om te gaan met materialen in de zijkanten van de tenten. Zo bieden wij geïsoleerde houten zijwanden met echt glas aan, die zowel in een houtkleurige als een witte kleur beschikbaar zijn. Uiteraard steeds met bijhorende deuren in dezelfde stijl. 

Zijwanden met ramen en deuren

We pakken graag uit met speciale tenten! Het afwerken van tenten met houten ramen is een nieuwe trend voor wie op zoek is naar iets meer. Ze zorgen niet enkel voor meer lichtinval, ook de beleving van uw feest zal zoveel sterker zijn. Het hout aan de binnenkant biedt uitgebreide mogelijkheden voor een prachtige afwerking en luxe aankleding. Wij maken van uw tent een stijlvolle top tent!

“Houten ramen en deuren in een tent bieden stijl en meer comfort aan uw gasten. Elke deur of raam kan ook perfect worden afgesloten.”

Bekijk enkele van onze realisaties in de houtkleurige uitvoering

Bekijk enkele van onze realisaties in de witte uitvoering

Interesse in het huren van een tent met houten zijwanden en deuren?

Contacteer ons vrijblijvend of vul het offerteformulier in met uw specifieke voorkeuren. We contacteren u spoedig en begeleiden u naar de beste oplossing.

Contacteer ons