Zijwanden & deuren

Ga terug naar overzicht

Staat u er wel eens bij stil dat de opbouw van een tent wel eens iets compleet anders kan zijn dan u voor ogen heeft? Tentmoment houdt van creatieve concepten waardoor wij de mogelijkheid bieden om origineel om te gaan met materialen in de zijwanden van de tenten. Wenst u glas, vaste panelen of zijwanden met houten deuren? We geven uw tent graag extra stijl!

Zijwanden met ramen en deuren

We pakken graag uit met speciale tenten! Het afwerken van tenten met houten ramen is een nieuwe trend voor wie op zoek is naar iets meer. Ze zorgen niet enkel voor meer lichtinval, ook de beleving van uw feest zal zoveel sterker zijn. Het hout aan de binnenkant biedt uitgebreide mogelijkheden voor een prachtige afwerking en luxe aankleding. Wij maken van uw tent een stijlvolle top tent!

“Houten ramen en deuren in een tent bieden stijl en meer comfort aan uw gasten. Elke deur of raam kan ook perfect worden afgesloten.”

Zijwanden in glas

Zijwanden met vaste panelen in glas kunnen worden gecombineerd met vaste panelen in polyester. We verstrekken u graag meer informatie om een geschikte combinatie uit te werken.

Bekijk enkele van onze realisaties

Interesse in het huren van een tent voorzien van zijwanden & deuren?

Contacteer ons vrijblijvend of vul het offerteformulier in met uw specifieke voorkeuren. We contacteren u spoedig en begeleiden u naar de beste oplossing.

Contacteer ons