Menu

Bedrijfsevenementen

Ga terug naar overzicht

Elk bedrijfsevent is anders. Elk event vraagt een specifieke aanpak en tentopstelling: het organiseren van personeelsfeesten, opendeurdagen, bedrijfsrecepties, productlanceringen en zoveel andere evenementen. Tentmoment zorgt ervoor dat de focus wordt gelegd op de perfecte tent, een professionele plaatsing en zelfs een totaal concept tot in de puntjes afgewerkt indien u dat wenst.

Tentstructuren aangepast aan uw bedrijfsevent

Een bedrijfsevenement zorgt voor een impact op uw klanten, potentiële klanten, werknemers en andere zakenrelaties die u niet mag onderschatten. Elke onderneming is uniek en wil zich graag onderscheiden. Het organiseren van een bedrijfsevent is een uitdaging die wij graag samen met u aangaan.

"Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij begeleiden u. Door onze ervaring en creativiteit kunnen wij u adviseren en wijzen op specifieke oplossingen en de mogelijke opties. Wij bouwen elke tent 100% op maat en zorgen voor een efficiënte opstelling."

Een bedrijfsfeest in thema?

Bij Tentmoment blijft het vaak niet enkel tot het verhuur van feesttenten. Naast een prachtige feesttent wenst u misschien ook een bijzonder personeelsfeest, een onvergetelijk moment voor uw team of uw klanten. Wij helpen u bij het feestconcept dat u voor ogen heeft.

Wenst u een moderne, hedendaagse of stijlvolle look of mag het wat exclusiever zijn? Tentmoment begeleidt u met plezier naar een prachtig bedrijfsmoment met oog voor het kleinste detail. We werken samen met de juiste partners zodat wij elke klant het beste kunnen geven.

Bekijk het aanbod van tent toebehoren en accessoires

Een tent huren voor uw bedrijfsevenement?

Wij verhuren tenten voor zakelijke doeleinden. Als tentbouwer gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg en wordt elke tentstructuur opgebouwd naar uw wensen.

Contacteer ons