Menu

Opslag & stockage

Ga terug naar overzicht

Veel bedrijven hebben te maken met sterke productiepieken, waardoor een tijdelijke extra stockageruimte nodig is. Ook hier bieden onze tenten een totaaloplossing. In plaats van een opslagruimte op flink wat kilometers van uw bedrijf te huren, kunt u ook kiezen voor een opslagtent die u onmiddellijk op uw bedrijfsterrein kan installeren. Zo kunt u snel en dichtbij stockeren, zonder grote kosten te maken.   

Van een eenvoudige overkapping met zeildoek tot een volledig geïsoleerde en temperatuurgecontroleerde industriehal met panelen en thermodak.
Op maat van uw noden stellen wij de ideale totaaloplossing samen, inclusief de gewenste accessoires en technieken, en rekening houdend met uw budget.

Flexibel stockeren

Wij stemmen de afmetingen en opbouw van onze stockagetenten af op uw bedrijf. Samen bekijken we de nodige opslagcapaciteit en de manier waarop we uw goederen, voertuigen of machines optimaal kunnen stockeren. Hierbij spelen volgende factoren een belangrijke rol:

  • Termijn: Opslag op korte of lange termijn (aantal maanden/jaren dat u de oplossing wenst te gebruiken)
  • Aanpassingsmogelijkheden voor extra opslagruimte
  • Noodzakelijke toegankelijkheid om te stapelen, laden en lossen
  • Functionaliteit: eenvoudige overkapping zonder zijwanden, winddicht, temperatuurgecontroleerd,…
  • Afwerking en comfort: poorten, verwarming, verlichting, airco, deuren, zeilen…
  • Financiering: huur of koop

Stockagetenten op maat

Elk bedrijf heeft specifieke noden, daarom bouwen en verhuren wij veilige en comfortabele tentconstructies op maat van onze klanten.  Voor uw extra stockageplaats zijn er verschillende afwerkingsmogelijkheden:

Met pvc-zeildoek, enkelwandige bardageplaten, geïsoleerde sandwichpanelen, een isolerend thermodak, anti-condensdakzeilen,… Onze industrietenten kunnen bovendien uitgerust worden met een uitgebreid aanbod aan accessoires zoals poorten, deuren en goten. Ook voor technieken zoals stroom, verlichting, verwarming, koeling en ventilatie kunt u bij ons terecht.

Wilt u meerdere huurtenten koppelen? Ook dat is perfect mogelijk. Wij komen graag vrijblijvend langs, zo kunnen we rekening houden met belangrijke elementen zoals de ondergrond en aanpalende gebouwen. 

"We weten precies wat nodig is om uw tent veilig te verankeren en stormbestendig te maken."

Specificaties

Een stockagetent is een kwalitatieve en stevige tent die op maat opgebouwd wordt. Alles wordt afgestemd op uw specifieke noden.

Afmetingen

Met een variabele breedte, lengte en hoogte kunnen onze modulaire oplossingen perfect afgestemd worden op uw noden.

Wij bieden een vrije overspanning tot 50m breed en een obstakelvrije zijwandhoogte tot 6m. De lengte van de tent is per 5m verlengbaar of aan te passen volgens uw terreingrootte indien het terrein buiten de standaardmaat valt.

Materiaal

Wij bouwen duurzame aluminium constructies. Wat betreft het dak en de wanden zijn verschillende configuraties mogelijk. PVC-zeildoek, enkelwandige PVC-panelen of bardageplaten, geïsoleerde sandwichpanelen, isolerend thermodak, anti-condensdakzeilen, binnenzeil voor extra isolatie,…

Opties

Wij helpen u graag om uw ideale totaaloplossing samen te stellen. Naast dakzeilen en zijwanden, kan de opslagtent worden voorzien van poorten, deuren, goten, stroomvoorziening, verlichting, verwarming en koeling, ventilatie,…

Veiligheid en kwaliteit

Wij werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Veiligheid zit in ons DNA: onze producten en onze aanpak voldoen aan de meest strenge veiligheidsnormen (VCA, brandwerendheid,…).

Meer lezen over een tijdelijke opslagplaats?

Download onze brochure en bekijk onze opslag- en werktenten voor een snelle en eenvoudige oplossing. Bij Tentmoment beschikken we over het nodige materiaal en toebehoren om elke tent veilig, weersbestendig en comfortabel te maken.