Menu

Opslag & stockage

Ga terug naar overzicht

Veel bedrijven hebben te maken met sterke productiepieken, waardoor een tijdelijke extra stockageruimte nodig is. Ook hier bieden onze tenten een totaaloplossing. In plaats van een opslagruimte op flink wat kilometers van uw bedrijf te huren, kunt u ook kiezen voor een opslagtent die u onmiddellijk op uw bedrijfsterrein kan installeren. Zo kunt u snel en dichtbij stockeren, zonder grote kosten te maken.   

Flexibel stockeren

Wij stemmen de afmetingen en opbouw van onze stockagetenten af op uw bedrijf. Samen bekijken we de nodige opslagcapaciteit en bekijken we hoe we uw goederen, voertuigen of machines optimaal kunnen stockeren. Hierbij spelen volgende factoren een belangrijke rol:

  • Opslag op korte of lange termijn
  • Aanpassingsmogelijkheden voor extra opslagruimte
  • Noodzakelijke toegankelijkheid om te stapelen, laden en lossen
  • Comfort: verwarming, verlichting, airco, deuren, zeilen…

Budgetvriendelijke opslagtenten

Bij het huren van een stockagetent bepaalt u zelf uw budget. Bent u op zoek naar een budgetvriendelijke stockageruimte? Dan kunt u kiezen voor een opslagtent zonder wandbekleding en zo de prijs flink beperken. Deze optie is ideaal voor de veilige opslag van goederen en voor het beschermen van machines. Bevindt uw bedrijf zich op een afgesloten bedrijfsterrein, dan kunt u sommige goederen ook perfect buiten stockeren dankzij onze weersbestendige opslagtenten. Kortom, onze opslagtenten bieden een optimale prijs-kwaliteitsverhouding. 

Stockagetenten op maat

Elk bedrijf heeft specifieke noden, daarom bouwen en verhuren wij veilige en comfortabele tentconstructies op maat van onze klanten. Wij creëren extra stockageplaats door het bouwen van een tijdelijke aluhal, waarbij we de tentopstelling afstemmen op de gebruiksduur, het doel en het type goederen. Al onze industrietenten zijn 100 % waterdicht en worden opgebouwd uit een robuuste aluminium frame en een kwalitatief zeildoek uit stevig pvc. Onze stevige industrietenten kunnen ook voorzien worden van poorten en wanden in pvc. 

Wilt u meerdere huurtenten koppelen? Ook dat is perfect mogelijk. Wij komen graag vrijblijvend langs, zo kunnen we rekening houden met belangrijke elementen zoals de ondergrond en aanpalende gebouwen. 

Bekijk de accommodatie en toebehoren

Elke tent wordt opgezet met de gewenste accommodatie. U hebt de keuze uit tal van verschillende toebehoren zoals houten vloeren, togen, tapijten, zijwanden, poorten, meubilair, verlichting en andere accessoires. 

"We weten precies wat nodig is om uw tent veilig te verankeren en stormbestendig te maken."

Specificaties

Een stockagetent is een kwalitatieve en stevige tent die op maat opgebouwd wordt. Alles wordt afgestemd op uw specifieke noden.

Materiaal

U heeft de keuze tussen een kwaliteitszeildoek of panelen in pvc, al dan niet geïsoleerd. Voor de inrijpoort kunt u kiezen tussen een rolpoort of een poort die zijwaarts openschuift. 

Afmetingen

Bij Tentmoment bouwen we opslagtenten op maat van uw persoonlijke voorkeur. U beslist over de afmetingen die we volledig afstemmen op uw goederen, voertuigen of machines. 

Opties

Eke mogelijke optie is mogelijk: verwarming, airconditioning, stroomvoorziening, verlichting, rijplaten, enzovoort.

Veiligheid

Al onze opslagtenten zijn brandwerend en voldoen aan de gangbare veiligheidsnormen. 

Meer lezen over een tijdelijke opslagplaats?

Download onze brochure en bekijk onze opslag- en werktenten voor een snelle en eenvoudige oplossing. Bij Tentmoment beschikken we over het nodige materiaal en toebehoren om elke tent veilig, weersbestendig en comfortabel te maken.