Menu

Pop-up winkels & evenementen

Ga terug naar overzicht

Denkt u erover om een evenement te organiseren of wilt u graag de overstap maken van webshop naar fysieke winkel? Dan is een pop-up tent precies waar u naar op zoek bent. Een winkeltent huren is namelijk een voordelige en snelle manier om over een comfortabele winkelruimte te beschikken, zonder u meteen op lange termijn te engageren door een winkelpand te kopen of huren. 

Tijdelijke winkelruimte

Een pop-up tent biedt tal van mogelijkheden. Het is namelijk een budgetvriendelijke manier om eenvoudig een pop-up winkel of evenement op poten te zetten of snel extra winkelruimte te creëren voor opendeurdagen, koopavonden en salesperiodes. Ook in geval van verbouwingen zijn winkeltenten een praktische oplossing. 

Winkeltent op maat

Onze tentspecialisten monteren een tentstructuur – aluminium constructies of aluhallen - die volledig aan uw wensen voldoet. Bovendien kunt u er ook voor kiezen om tal van toebehoren bij te huren, zoals gepersonaliseerde zeilen, vloeren, scheidingswanden, meubilair, verlichting, stroom, aankleding, verwarming of koeling. 

Meer lezen over onze tijdelijke pop-up tent?

Download onze brochure en bekijk onze winkeltenten en pop-up tenten voor tijdelijke evenementen, een snelle en eenvoudige oplossing. Bij Tentmoment beschikken we over het nodige materiaal en toebehoren om elke tent veilig, weersbestendig en comfortabel te maken.

Een pop-up tent huren?

Wij verhuren winkeltenten op maat van uw pop-up evenement of winkel.

Offerte aanvragen