Menu

19/11/2019

Een winterhuwelijk gepland? Huur een fraaie verwarmde tent

Een tent huren voor een huwelijk en dat in de winterperiode? Het klinkt klappertandend koud, maar trouwen in de winter wordt vaker en vaker gedaan. Ook al vriest het, een aangeklede wintertent huren met de nodige verwarming kan perfect zijn en is daarbovenop ook nog eens zeer origineel.

First things first: je feesttent huren

Wil je je bruiloft organiseren in een prachtig versierde feesttent, doe dan beroep en op een professionele partner die weet van aanpakken en je kan bijstaan op vlak van tentverhuur, maar ook in planning en verhuur van toebehoren en accessoires.

Een tentverhuurder heeft heel wat verschillende tentstructuren ter beschikking. Zeer grote tenten van 100 tot 500 en meer genodigden, dit met transparante zeilen of houten ramen en deuren, hoog en laag, breed en smal, voor elk wat wils en op maat van uw feest. 

Mag het een tikkeltje meer zijn? Zorg dan voor een walkway als stijlvolle entree, een houten vloer in je tent, een terras aan je tent en een toiletwagen volledig in thema.

Winter Wonderland, het thema voor je huwelijkstent

Een rode draad nodig voor de aankleding van je tent? Zoek het niet te ver. Een heus Winter Wonderland feest versier je met veel hout, naaldbomen, dennentakken als bloemstukken, dennenappels, imitatie sneeuw, kaarsjes, vuurschalen, schapenvachtjes voor op de stoelen, sfeervol warm licht, enz. Kortom, een uniek, origineel en memorabel huwelijksfeest!

Catering zorgt voor culinair genot

Een 5-gangen menu of liever opwarmen met comfortfood? Als de temperatuur daalt onder nul of hoe we het in Vlaanderen zeggen: als het buiten vriest dat het kraakt, zorg dan voor veel lekker warme hapjes, gerechtjes en drankjes. Serveer een soepje, warme chocolademelk voor de BOB’s of glühwein als alle remmen even los mogen, kies voor chocoladefondue als dessert en een winterbarbecue als diner. Een lekkere warmtebron als je het mij vraagt. Smakelijk!

Verwarming in de tent, een absolute must

Voorzie je een terras aan je tent, zorg dan voor voldoende terrasverwarmers en vuurschalen. Ook binnenin de tent installeer je best volwaardige tentchauffage. Het binnenklimaat bepaalt namelijk het comfortgevoel van uw gasten. Degelijke verwarming in de tent is in de winter een absolute must. Als dit nog steeds je gasten onvoldoende verwarmt, zorg dan voor manden gevuld met dekentjes. Warmte en gezelligheid in overload!

Plan je binnenkort een bruiloft en mag het een origineel feest zijn?

Wij luisteren graag naar je wensen en samen toveren we jouw huwelijkstent om in het magische Winter Wonderland.