Menu

08/07/2019

Een geslaagd huwelijk op eigen bodem

Een bruiloft is zo bijzonder en erg persoonlijk. Niets is zo uniek als trouwen in je eigen tuin. Van de ‘Yes, I do’ tot de ‘Happily ever after”, Tentmoment geeft je enkele tips om er een onvergetelijke dag van te maken, ook bij minder mooi weer!

Een huwelijkstent huren, een ideale oplossing

We leven in België. Koude en natte dagen en nachten tijdens de zomermaanden zijn geen verrassing meer. Denk eraan om jouw prachtig versierde tuin van een even mooi ingerichte feesttent te voorzien. We beschikken over een aantal tenttoebehoren om de huwelijkstent van je dromen aan te kleden.

Voor welk thema ga jij?

Ga je voor bohemian chic, klassiek, strak en eenvoudig of romantisch? Een themahuwelijk is altijd een top idee. Slingers, lampionnen, vlaggetjes, kaarsjes, bloemen, grote vuurschalen, … in thema met perfect passende kleuren maken de feesttent en tuin tot één sfeervol geheel.

“Van het drukwerk tot de aankleding van tent en omgeving, trek het thema doorheen heel het feest.”

Een prachtige dag in alle weersomstandigheden

Natuurlijk hoop je op prachtig weer tijdens jouw dag, maar toch kan dit wel eens anders uitdraaien. Een kille of regenachtige dag, uiteraard dien je hiermee rekening te houden en de nodige bescherming en verwarming te voorzien. Zorg er ook voor dat jouw partytent goed afgesloten kan worden tegen kou, wind en inslaande regen. 

“Extra comfort in stijl of beter beschut zijn tegen weer en wind? Wij kunnen jouw tent voorzien van zijwanden met houten ramen en deuren of vaste panelen.”

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje en liefst in eigen tuin?

We luisteren graag naar jouw dromen en samen zorgen we voor een magische huwelijkstent en onvergetelijke bruiloft al dan niet op eigen bodem. 

Contacteer ons om jouw huwelijkstent te huren.