Menu

10/12/2019

Een magische wintertent vol warmte en gezelligheid

De gezellige warme familiedagen op Kerst en Nieuw zijn in aantocht, nog enkele weken de tijd dus om onze kerstinkopen te doen. Gezellige winkeltjes en boetiekjes met kerstartikelen, kerstcadeautjes en prachtig versierde cadeaudoosjes om in te snuisteren, gezellige straatjes vol kerstverlichting om in rond te wandelen en niet te vergeten de kerstmarktjes uiteraard waar je je kan laten verwennen met een warme chocomelk, jenever of glühwein als het wat straffer mag.

It’s the most beautiful time of the year

Uren samen rondkuieren in de stad of op de kerstmarktjes, kerstinkopen doen, schaatsen… velen onder ons kijken uit naar de koude en sfeervolle eindejaarsperiode vol warme momenten. Gelukkig staan er op de kerstmarkten gezellige kersttenten of kerstchalets om even te acclimatiseren, de handen op te warmen, een heerlijke chocolademelk of glühwein te drinken om even op te warmen.

Een geschikte kadertent voor een winters moment

Tijdens de winterperiode zitten tentverhuurders en tentenbouwers niet stil. De stevige charmante wintertenten worden volop verhuurd als sfeervolle overdekte winterbars, pop-up stores en als overkapping voor schaatspistes. Een tentopstelling op maat is dus de ideale oplossing tijdens deze periode.

Genieten tijdens deze koude, donkere en soms wat lastigere dagen? Daar kunnen wij voor zorgen!

Een wintertent met een magisch winterdecor

De tenten worden op maat gebouwd en kunnen worden voorzien van kleurrijke spots, lichtslingers, (kerst)decoratie, meubilair, tentvloer, enz. … kortom alle toebehoren die je nodig hebt om je gehuurde tent volledig uit te rusten met de nodige inrichting en onder te dompelen in een betoverende kerstsfeer. 

Beleef warme en magische momenten tijdens de eindejaarsperiode!

Zoek je een verhuurpartner voor een feestelijk versierde wintertent op de kerstmarkt?

Op een koude dag wacht een Tentmoment vol warmte, wij staan stand-by van de opbouw en aankleding tot de afbraak.