Menu

22/06/2020

Een extra horecaterras huren met passend terrasmeubilair

Feestzalen mogen op 1 juli heropenen, maar van feest vieren zal er nog niet 100% sprake zijn. Zo mag een feest maximaal 50 personen tellen, mag er niet gedanst worden tot in de vroege uurtjes en zijn recepties helaas nog geen optie. De regels voor social distancing zorgen helaas voor plaatsgebrek en doet je misschien wel eens stilstaan om op zoek te gaan naar oplossingen.

Beschikt uw zaak over voldoende ruimte buiten?

Wil je met je zaak toch de huwelijksfeesten, jubilea of familiefeesten laten doorgaan, dan kan het een optie zijn om bij je zaak of feestlocatie een houten terras aan te leggen. Er zijn ongetwijfeld mogelijkheden om tijdens het zomerseizoen een mooi, praktisch (overdekt) horecaterras te huren met de nodige toebehoren.

  • Een ruim horecaterras zorgt er alvast voor dat de tafels kunnen worden gespreid.
  • Het terrasmeubilair kan je huren zodat jij je horecaterras volledig naar wens kan vullen en aankleden. Tafels, stoelen, lounge meubelen, …
  • Mag het wat meer zijn? Dan behoort terrasverwarming, gezellige verlichting, een toog of bar, enz tot de mogelijkheden om uw zaak tijdelijk uit te breiden.

“Creëer op een slimme manier extra commerciële ruimte buiten door een cassettevloer of houten plankenvloer te huren. Samen zorgen we voor een warm en gezellig horecaterras waar klanten kunnen genieten van het samenzijn met familie en vrienden.” 

Een overdekt horecaterras?

Wil je je horecaterras overdekken? Dat is mogelijk met een open tent. Een overdekt terras zorgt ervoor dat u klanten kan ontvangen tijdens prachtige én minder mooie zomerdagen. Daarenboven is jouw terras en alle terrasmeubilair beschermd tegen regen en zon.

Meer over onze houten vloeren?

Bekijk de verschillende types houten vloeren die Tentmoment verhuurt.

Interesse om een extra horecaterras te huren?

Tentmoment zoekt samen met jou en je team naar een efficiënte en commerciële oplossing om je horecazaak extra te laten renderen. Wij verhuren horecaterrassen vanaf 100m².