Menu

Houten vloeren, terrassen en dansvloer

Ga terug naar overzicht

Een houten vloer in uw tent is zeker een aanrader. Wij verhuren verschillende types van tentvloeren die kunnen geplaatst worden op verschillende ondergronden. Zelfs de plaatsing van een houten terras of houten walkway behoort tot de mogelijkheden.

Cassettevloeren

Een cassettevloer is een houten vloer en bestaat uit aluminium cassettes waarin Noorse dennenhouten latten zijn vastgemaakt. Door een handig kliksysteem kan deze vloer op een eenvoudige manier worden geplaatst op alle soorten terreinen. Een cassettevloer kan perfect waterpas worden gemaakt en stabiliteit wordt gegarandeerd. Ook bij een licht hellend terrein is het mogelijk om gebruik te maken van deze vloer. De cassettes zijn 2,5m op 1m en zijn, inclusief stalen onderlaag, ongeveer 15 cm hoog.

"Door onze ervaring en creativiteit kunnen wij u adviseren en begeleiden naar specifieke oplossingen en mogelijkheden."

Plankenvloer

Vooral klassieke houten planken vloeren worden geplaatst in onze spantenten. Uw gasten kunnen genieten van een aangename ondergrond en tafels en stoelen kunnen stevig worden gezet.

Terrassen

Een houten terras zorgt voor een extra dimensie en extra comfort voor uw gasten, zeker bij mooi weer. Een feesttent met aanpalend terras kan perfect worden ontworpen en afgewerkt. Hiervoor worden de houten cassettevloeren van in de tent doorgetrokken naar buiten zodat het plaatsen van een terras snel en efficiënt kan gebeuren.

De natuurlijke en gezellige uitstraling van hout en de keuze van de juiste terrasmeubelen zullen zorgen voor het gewenste en nodige comfort. Elk terras kunnen wij omtoveren tot een prachtig buitenverblijf!

Wenst u advies over onze houten vloeren & terrassen?

Contacteer ons vrijblijvend of vul het offerteformulier in met uw specifieke wensen. We contacteren u zo spoedig mogelijk en begeleiden u graag bij uw keuzes.

Contacteer ons