Menu

14/02/2023

Een tent huren met houten ramen

Het zoeken van een juiste partner is niet altijd eenvoudig. Wenst u graag een kleine of grote tent te huren, voor één dag of liever op lange termijn, in uw tuin of op een andere locatie?

Tentmoment houdt van creatieve concepten.

Reeds 3 generaties lang verhuurt Tentmoment alle soorten tenten voor feesten en evenementen. We verhuren een ruim gamma van gevarieerde tenten in verschillende afmetingen: pagodetenten, spantenten, sfeertenten, kadertenten, transparante tenten, tentoonstellingstenten, cateringtenten, enz. Elk project bouwen wij uit zoals u het wenst.

Ervaren speler in tentenverhuur.

We zijn een ervaren speler in de wereld van tentenverhuur en staan daarbij graag open voor creatieve concepten en nieuwe ideeën. We specialiseren ons graag in nieuwe constructies en exclusieve tenten op maat van de klant.

Mooie houten deuren en ramen.

Bij Tentmoment pakken we graag uit met speciale tenten, mooie houten vloeren, een kwalitatieve afwerking en kan u zelfs opteren voor houten ramen en deuren in uw tent. De integratie van houten ramen en deuren is prachtig en uniek. Het creëert een gevoel van klasse en maakt van uw tent een stijlvolle toptent!

Een feesttent huren met houten ramen?

Contacteer ons vrijblijvend of vraag een offerte. We bieden voor elke tent alles naar wens.