Menu

15/12/2019

Zo beleef je winterse tentmomenten!

In het hartje van de winter worden er tal van evenementen georganiseerd. Denken we maar aan de gezellige kerstmarktjes in kleine dorpjes en grote steden, ijssculpturenfestivals, dansvoorstellingen op het ijs … maar ook schaatspistes waar unieke momenten worden beleefd.

Kuieren op de kerstmarkten

Laat de kille en donkere wintermaanden de pret zeker niet bederven en geniet vooral van mooie winterse momenten. Overal in Vlaanderen worden er kerstmarkten georganiseerd, groot en klein, voor ieder wat wils. Kerstmarkten hebben zoveel meer te bieden dan enkel Jenever en Glühwein. Snuif de kerstsfeer op, ga eens lekker winkelen, geniet van de speciale winterbars, ontdek de sfeervolle ijspistes en waag je kans op het ijs… Plezier verzekerd!

Uren schaatsplezier op ijspistes

Schaatsen kan je tegenwoordig in alle grote steden in binnen- en buitenland. Een sfeervol ingericht park of centraal gelegen stadsplein waar schaatspistes worden aangelegd met soms een afgebakende zone voor de kinderen. Overdekte schaatspistes met kleurrijke verlichting en alle variaties van Jingle Bells  op de achtergrond zorgen voor uren schaatsplezier voor klein en groot.

Ontdek en geniet

Neem zeker eens een kijkje op onderstaande websites en trek erop uit met je gezin of vrienden! In Vlaanderen, Brussel of in het buitenland, kerstmagie vind je overal!

Kerstmarkten over heel België

Op zoek naar een kerstmarkt in jouw buurt? Neem zeker eens een kijkje op deze website.

Ijspistes en schaatsbanen

Op zoek naar een locatie om te schaatsen deze winter? Bekijk zeker eens de website van Uit in Vlaanderen.

Een betoverend winters Tentmoment gepland?

De winterperiode zorgt bij tentenbouwers voor een drukke periode. Er worden wintertenten verhuurd voor verschillende doeleinden: van sfeervolle winterbars tot overdekkingen voor ijspistes.

"Een succesvolle schaatsbaan opbouwen begint bij het plaatsen van een stevige kadertent."

De laatste jaren stijgt de vraag naar wintertenten en tentstructuren voor tal van winterevents. Daarnaast merken we dat enkel de huur van een tent niet voldoende is. Klanten opteren vaak voor extra kleurrijke spots, lichtslingers, allerlei technische snufjes, kerstdecoratie … die werkelijk zorgen voor een totaalbeleving.

Tentmoment luistert graag naar je verhaal en denkt mee over het type overdekking dat jij nodig hebt om je locatie te overdekken. Alles wordt op maat gebouwd en wij zorgen voor een magisch winterdecor. Elke situatie is anders. Elk tent kan worden omgetoverd tot een unieke beleving. Wij werken samen met de verschillende professionele partners voor een prachtige aankleding naar wens. Elke tentstructuur wordt opgebouwd en tot in de puntjes afgewerkt.

Op zoek naar een verhuurpartner voor overdekkingen van ijspistes of een gezellige wintertent voor een kerstmarkt?

Wij staan stand-by om je te adviseren en elk project tot een geslaagd einde te brengen. Contacteer ons voor meer informatie.