Menu

22/02/2019

De catering van uw feest op wieltjes

“De weg naar het hart gaat door de maag” wordt wel eens gezegd. Bij een culinair event zorgt lekker eten voor sfeer en gezelligheid, wat op zijn beurt dan weer zorgt voor een geslaagd evenement. De catering is een belangrijk onderdeel van een feest en ook dat dient in goede bananen te worden geleid. De keuze van de perfecte cateringtent is hierbij cruciaal!

Een cateraar die weet van aanpakken

Kies je cateraar zorgvuldig uit en zorg ervoor dat de catering aangepast is aan de stijl van je evenement. Kies een ervaren cateraar die weet van aanpakken om alles tot in de puntjes te organiseren op locatie. Bediening aan tafel, verzorgde buffetten, een barbecue, een receptie met hapjes, wokbuffetten, event catering, enz. Talent, organisatie en de juiste aanpak van jouw cateraar maakt van uw feest een culinair succes.

Je catering op punt

Cateringtenten zijn praktische werkruimtes die 100% op maat worden gebouwd en ingericht om alles vlot en efficiënt te laten verlopen. Ze kunnen apart of aansluitend aan gebouwen en aan andere tenten worden opgezet met al dan niet een directe toegang tot het evenement. Zo heeft de cateraar en zijn/haar team de plaats en de ruimte om alles te bereiden en klaar te zetten zodat de bediening vlot en tijdig kan lopen.

“De perfect ingerichte cateringtent zorgt ervoor dat het cateringteam vlot kan werken en de bediening op wieltjes kan lopen.”

Ontdek meer mogelijkheden

Met tal van accessoires kan je jouw cateringtent omtoveren tot een praktisch geheel. Traiteurtafels, cateringtafels, serveerwagens, koelkasten, enz. en de nodige ruimte in de tent zorgen voor een zorgvuldige voorbereiding en verloop. De plaatsing van een houten vloer, chauffage of airconditioning, het kan allemaal.

“Proef het succes met je favoriete cateraar, een cateringtent op maat en zorg voor een magisch culinair evenement!”

Lees meer over verwarming in een tent.