Menu

25/03/2023

Een sanitaire wagen huren hoort bij elk event

Heb je het al eens meegemaakt? Je bent te gast op een prachtig feest met alles erop en eraan, behalve het sanitair laat echt te wensen over. Denk er dus aan om naast je feesttent ook hier alle aandacht aan te schenken.

Op zoek naar sanitaire oplossingen?

Hygiënische, fris ruikende en comfortabele toiletten zijn onmisbaar op gelijk welk evenement. Huur kwalitatieve damestoiletten en herentoiletten, niets is zo vervelend om op je eigen feest te kampen te hebben met sanitaire problemen.

“Wc-wagens kunnen dichtbij de huurtent worden geplaatst of zelfs worden aangebouwd aan de partytent indien gewenst.”

Ruime keuze aan mobiele toiletten en toiletcontainers

Voor elk soort event of feestelijke aangelegenheid bestaat er een ruim aanbod mobiele toiletten. Mobiele toiletwagens bestaan in verschillende afmetingen en uitvoeringen, ook als er geen water toevoer voor handen is: van lounge tot klassiek, van gezellig tot modern al dan niet gecombineerd met sfeerverlichting. Denk zeker ook aan de rolstoelgebruikers bij het huren van je toiletwagens!

Organiseer je een themafeest?

Zorg ervoor dat je het feestelijk thema overal doortrekt! Ja, zelfs tot in het sanitair. Richt je gehuurde toiletcontainers in en zorg voor sfeer.

Het juiste sanitair huren bij jouw tent?

Tentmoment adviseert je graag in de zoektocht naar stijlvolle bijpassende toiletcabines voor jouw feest, fuif of evenement.