Menu

17/06/2019

Verwelkom je gasten met een stijlvolle entree

Voor een feestelijke verwelkoming op een kasteel, in een bedrijfsgebouw of in een mooie feesttent wordt vaak gekozen voor een walkway. Het zorgt voor een stijlvolle entrée met klasse. Wij geven je graag enkele tips voor een indrukwekkende verwelkoming op uw event.

Een rode loper huren?

Een warm welkom op een event bereik je zoals in Hollywood met een rode loper! Je kan natuurlijk ook kiezen voor een andere kleur. Een vlakke ondergrond of een trap, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Een loper huren voor uw feest is ongetwijfeld extra klasse! De prijs van een loper is afhankelijk van breedte, lengte en de kleur die je verkiest.

Mag het nog een tikkeltje meer zijn?

Laat je creativiteit de vrije loop en werk met paaltjes aan de zijkanten die kunnen dienen als drager voor het hangen van mooie verlichting, fijne decoratie,… Werk met fakkels of vuurschalen aan beide kanten, het zorgt voor gezelligheid. Gebruik natuurlijke materialen zoals takjes of heerlijk geurende bloemen. Walkways zijn een kleine kost voor een grote welkom.

“Een warm gevoel creëren bij het binnenkomen van je gasten, mag je niet onderschatten. Het zorgt voor een indruk die bij blijft.”

Een walkway huren voor jouw event?

Samen komen we tot een piekfijn tafereel, afgewerkt tot in het kleinste detail waarvan je gasten onder de indruk zullen zijn.