Menu

01/07/2019

Bij elk evenement hoort een gepast streepje muziek

Het vinden van de juiste muziek op jouw evenement kan een werkelijke zoektocht zijn, zeker als je niet echt thuis bent in de wereld van muziek. Toch is het belangrijk om te zorgen voor muziek die afgestemd is op het soort event en je publiek, want muziek is de ideale manier om de juiste sfeer te creëren.

Een live band, solo artiest of DJ?

Ga je voor een solo zanger(es), een liveband, een DJ of liever een geprogrammeerde muzieklijst, zorg steeds voor de gepaste muzikale noten afgestemd op uw evenement. Muziek zorgt voor sfeer tijdens je feestelijk of zakelijke event. Wil je netwerken of een babbeltje slaan, zorg dan voor rustige achtergrondmuziek. Wil je het publiek de dansvloer op krijgen, leg dan de gepaste hits op waarop jong en oud uit de bol kunnen gaan.

“Muziek speelt een belangrijke rol op een evenement: ga je voor ontroerende noten of juist voor entertainende tunes, de gepaste muzikant, band of zanger(es) zorgt voor de juiste sfeer.”

Geef toe, niets brengt zoveel sfeer als live muziek. Boek een live band, cover band, soul band, rock band, latin band of jazzband op uw feest, bruiloft of personeelsfeest en zorg voor een exclusieve specifieke ambiance.

Sabam staat ook op de guestlist

Helaas is het spelen van muziek in openbare plaatsen niet gratis. Al gehoord van auteursrechten en naburige rechten? Het zijn deze rechten die je moet betalen wanneer je muziek afspeelt. Afhankelijk van de setting, live muziek of opnames, moet je Sabam en/of billijke vergoeding betalen. Bereid dit goed voor en bereken vooraf hoeveel jij zal moeten uitgeven.