Menu

Walkways

Ga terug naar overzicht

Walkways worden in de wereld van tentbouw gebruikt als creatief element, al dan niet overdekt. U kan bij ons terecht voor het huren van een walkway op maat van uw inkom, tent of gebouw. Ons team voorziet een opstelling op maat, al dan niet met een creatieve touch.

Stijlvolle entrée

Bent u op zoek naar een stijlvolle inkom of ontvangst voor uw gasten, dan mag een walkway zeker niet ontbreken op uw feest. Walkways kunnen creaties zijn van een (rode) loper of een planken vloer, al dan niet overdekt, gecombineerd met bloemen, paaltjes of andere decoratie. Walkways zijn een echt blikvanger voor uw feest!

Connectie tussen tenten & gebouwen

Andere toepassingen waarbij walkways worden geplaatst zijn grotere evenementen zoals beurzen, bedrijfsfeesten of andere events waarbij een verbinding nodig is tussen 2 gebouwen en/of tenten. 

"Binnenkomen in stijl? Walkways kunnen aangelegd worden aan uw gebouw, aan uw tent of tussen twee gebouwen en/of tenten."

 

Interesse in het huren van een stijlvolle entrée voor uw tent?

We verhuren walkways voor aan uw tent of als verbinding tussen twee tenten/gebouwen. Contacteer ons vrijblijvend of vul het offerteformulier in met uw specifieke wensen.

Contacteer ons