Menu

Beurzen & tentoonstellingen

Ga terug naar overzicht

Tentmoment biedt al haar klanten de beste service en ervaring als het gaat over huurtenten voor vakbeurzen, tentoonstellingen en salons. We luisteren graag naar uw wensen en kunnen perfect inschatten waar u nood aan heeft.

Vakkundige plaatsing

De planning van een project wordt steeds nauwgezet opgevolgd door een team van vakmensen. De juiste materialen op de juiste plaats, vlot en efficiënt, een vlekkeloze plaatsing van elke tent; daar gaan we steeds voor. We houden bij elk project rekening met verschillende aspecten zoals aanpalende magazijnen of gebouwen, de ondergrond voor een degelijke verankering, veiligheid, hoogtes, enz. Goede afspraken en heldere communicatie met elke klant zorgt steeds voor een geslaagd project.

Vakkundige afbraak

Het tijdstip van afbraak wordt steeds in overleg afgesproken met de klant. We hebben een team van eigen mensen die weet van aanpakken en de afbraak van uw tent vlot en feilloos uitvoert. We verzekeren een correcte afhandeling van elke project.

"Voor uw tentoonstelling, (vak)beurs, salon of zelfs een winkelruimte begeleiden wij u naar de juiste tent opstelling en toebehoren waar u nood aan heeft."

Interesse om een tent te huren voor uw tentoonstelling of beurs?

Alle tentstructuren worden zorgvuldig opgebouwd en afgebroken. Contacteer ons vrijblijvend of vraag uw offerte aan, we begeleiden u graag.

Contacteer ons