Menu

Bruiloften

Ga terug naar overzicht

Een prachtige feesttent huren voor uw droomhuwelijk, dat doet u niet elke dag. Wij verhuren alle soorten tenten en bieden een ruime keuze aan met de mooiste luxe aankleding binnen en buiten. Wij gaan samen met u aan de slag om de juiste keuzes te maken, oplossingen aan te reiken en een prachtige tent af te leveren binnen het vooropgestelde budget.

“Een koppel dat in het huwelijksbootje treedt kan bij ons terecht voor het huren van de meest prachtige huwelijkstent, volledig naar wens aangekleed en ingericht. Wij staan voor de beste service en zorgen mee voor een perfect huwelijksfeest!”

We denken aan alles

Bij Tentmoment laten wij niets aan het toeval over. Wij denken aan alles. Een uitstekend genivelleerde plankenvloer in originele en creatieve terrasbouw of een feesttent gecombineerd met prachtige doordachte overgangen van de ene naar de andere feestruimte, stijlvolle walkways en een afwerking met oog voor elk detail, alles is mogelijk.

Tentmoment, vroeger gekend als Europatenten, is de jongste jaren sterk gegroeid en staat gekend voor het verhuren van huwelijkstenten over heel België. We werken hiervoor samen met verschillende partners en een aantal toonaangevende bedrijven in de evenementensector. Als groeiende onderneming toont Tentmoment zich als een vis in het water tussen de beste cateraars en weddingplanners van het land.

Een themafeest?

Wenst u een droomhuwelijk in een specifiek thema? Daar kunnen wij voor zorgen. Vanaf de plaatsing van de huwelijkstent tot de volledige aankleding volgens een specifiek concept of thema, we helpen u graag. Een dansvloer, gedekte tafels en passende stoelen, verlichting, planten, tuinversiering, een terras al dan niet overdekt, enz. Alles wordt in detail bekeken en afgewerkt.

de Belgique Events

Een onvergetelijk moment

Tevredenheid en waardering van onze klanten zijn de motor van het bedrijf. Reeds drie generaties lang staan wij in voor het verhuur van tenten en stellen wij de hoogste eisen vanaf de opbouw van feesttenten tot de volledige aankleding binnen en buiten. We nemen graag de tijd om te luisteren naar uw wensen en maken van jullie huwelijksdag een onvergetelijke dag!

Interesse om een feesttent te huren voor uw huwelijksfeest?

Wij verhuren prachtige huwelijkstenten, volledig naar wens aangekleed en ingericht. Stapt u in het huwelijksbootje? Contacteer ons, we begeleiden u graag.

Contacteer ons