Menu

Multifunctionele werkruimte

Ga terug naar overzicht

Soms heeft u als bedrijf extra werkruimte nodig. Is dit slechts tijdelijk, dan is het huren van een werktent de snelste en voordeligste optie. 

Alle voordelen op een rijtje

Een werktent huren biedt tal van voordelen, wij zetten de belangrijkste even op een rijtje:

  • Niet nodig om een bedrijfspand te kopen of huren
  • Gemakkelijk extra werkruimte creëren op uw eigen bedrijfsterrein
  • Geen bouwvergunning nodig
  • Flexibele indeling
  • Snelle en vlotte plaatsing (hetzelfde geldt voor de afbraakwerken)

Mogelijke toepassingen

Werktenten – ook wel industriële tenten genoemd – creëren flexibele opslagoplossingen voor tal van bedrijven en sectoren, van de bouwsector tot de logistieke sector. 

Extra afstand tussen medewerkers
In tijden van corona kunt u dankzij een werktent voor extra ruimte zorgen en meer afstand tussen uw werknemers creëren.

Bijkomende werkruimte
Plant u een reorganisatie van uw bedrijfsactiviteiten of werkproces? Of is er een dringende nood aan meer ruimtes om uw producten te sorteren en in te pakken? Ook dan is een industriële tent een budgetvriendelijke en praktische oplossing. 

Tijdelijke toonzaal
Ook tijdens bedrijfsevenementen zorgen onze multifunctionele tenten voor extra ruimte, zodat al uw weersgevoelige goederen of materiaal beschermd blijven. 

Kantinetent
Wanneer je tijdelijk extra kantineruimte nodig hebt, is een kantinetent de snelste en eenvoudigste oplossing. Zo kan iedereen op een veilige en comfortabele manier van hun (lunch)pauze genieten.

Vergadertent
Het huren van een vergadertent biedt de perfecte oplossing bij plaatsgebrek om je uitgebreid team veilig en comfortabel te laten vergaderen of een bedrijfsmeeting te organiseren.

Werftenten
Dankzij een werftent kan je ervoor zorgen dat je werf of openbare werken beschermd worden tegen weer en wind. De tenten zijn namelijk wind- en waterbestendig, waardoor je volledig onafhankelijk van de weersomstandigheden kan werken. 

Veiligheid op het werk

Een aangename en veilige werkplek creëren voor uw werknemers staat voorop. Bij de opbouw van uw tent respecteren we daarom steeds de nodige veiligheidsvoorschriften. 

Eerst en vooral moet een veiligheidsafstand van minimum 5 meter rond uw tent gerespecteerd worden, zodat een eventuele interventie van de hulpdiensten mogelijk is.

De montage van de tenten wordt uitgevoerd door onze vakmensen. Hierbij garanderen wij steeds een absolute stabiliteit van de tentstructuur. Het soort terrein speelt geen rol, onze professionele werktenten kunnen verankerd worden op elk soort terrein.

Daarnaast voldoen onze industriële tenten aan de geldende normen voor brandveiligheid, van tentzeil en deuren tot tentwanden en poorten. Indien u kiest voor verwarmingstoestellen, dient u steeds de veiligheidsvoorwaarden te respecteren.

“Wij denken graag mee met onze klanten. Zo laten onze tenten toe om extra werkruimte te creëren tijdens de coronaperiode, waardoor social distancing op de werkvloer gerespecteerd kan worden.”

Meer lezen over onze tijdelijke of extra werkruimte?

Download onze brochure en bekijk onze opslag- en werktenten voor een snelle en eenvoudige oplossing. Bij Tentmoment beschikken we over het nodige materiaal en toebehoren om elke tent veilig, weersbestendig en comfortabel te maken.

Bekijk de accommodatie en toebehoren

Elke tent kan worden opgezet met de gewenste accommodatie en toebehoren. Houten vloeren, tapijten, zijwanden, poorten en deuren, togen, verlichting, meubilair en andere accessoires.

Bent u op zoek naar een budgetvriendelijke werktent?

Wij denken graag met u mee voor een industriële tent op maat. Contacteer ons voor een werktent regio Brugge, Knokke, Gent, Roeselare, Kortrijk, tot zelfs Nederland en Noord-Frankrijk.

Contacteer ons voor meer informatie