Menu

Multifunctionele werkruimte

Ga terug naar overzicht

Soms heeft u als bedrijf extra werkruimte nodig. Is dit slechts tijdelijk, dan is het huren van een werktent de snelste en voordeligste optie. 

Alle voordelen op een rijtje

Een werktent huren biedt tal van voordelen, wij zetten de belangrijkste even op een rijtje:

  • Snel operationeel dankzij vlotte plaatsing (en snel weer af te breken)
  • Aanpasbaar aan de ruimte die u precies nodig heeft
  • Eenvoudig te vergrote, verkleinen of verplaatsen
  • Logistieke voordelen door het creëren van extra ruimte op de eigen terreinen
  • Flexibele indeling en inrichting op uw maat
  • Natuurlijke lichtinval door lichtdoorlatende dakzeilen
  • Aanzienlijk goedkoper in vergelijking met een vast gebouw
  • Ook mogelijkheid tot aankoop in plaats van huurformule

Mogelijke toepassingen

Werktenten – ook wel industriële tenten genoemd – creëren flexibele opslagoplossingen voor tal van bedrijven en sectoren, van de bouwsector tot de logistieke sector.

Bijkomende werkruimte
Plant u een reorganisatie van uw bedrijfsactiviteiten of werkproces? Of is er een dringende nood aan meer ruimtes om uw producten te sorteren en in te pakken? Ook dan is een industriële tent een budgetvriendelijke en praktische oplossing. 

Tijdelijke toonzaal
Ook tijdens bedrijfsevenementen zorgen onze multifunctionele tenten voor extra ruimte, zodat al uw weersgevoelige goederen of materiaal beschermd blijven. 

Kantinetent
Wanneer je tijdelijk extra kantineruimte nodig hebt, is een kantinetent de snelste en eenvoudigste oplossing. Zo kan iedereen op een veilige en comfortabele manier van hun (lunch)pauze genieten.

Vergadertent
Het huren van een vergadertent biedt de perfecte oplossing bij plaatsgebrek om je uitgebreid team veilig en comfortabel te laten vergaderen of een bedrijfsmeeting te organiseren.

Werftenten
Dankzij een werftent kan je ervoor zorgen dat je werf of openbare werken beschermd worden tegen weer en wind. De tenten zijn namelijk wind- en waterbestendig, waardoor je volledig onafhankelijk van de weersomstandigheden kan werken. 

Totaaloplossing

Onze werktenten kunnen uitgerust worden met een uitgebreid aanbod aan accessoires zoals poorten, deuren en goten. En ook voor technieken zoals stroom, verlichting, verwarming, koeling, ventilatie kunt u bij ons terecht. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw medewerkers hun werkzaamheden kunnen uitvoeren in de meest comfortabele omstandigheden.

Veiligheid op het werk

Een aangename en veilige werkplek creëren voor uw werknemers staat voorop. Bij de opbouw van uw tent respecteren we daarom steeds de nodige veiligheidsvoorschriften. 

De montage van de tenten wordt uitgevoerd door onze vakmensen. Hierbij garanderen wij steeds een absolute stabiliteit van de tentstructuur. Het soort terrein speelt geen rol, onze professionele werktenten kunnen verankerd worden op elk soort terrein.

Daarnaast voldoen onze industriële tenten aan de geldende normen voor brandveiligheid, van tentzeil en deuren tot tentwanden en poorten. Indien u kiest voor verwarmingstoestellen, dient u steeds de veiligheidsvoorwaarden te respecteren.

Meer lezen over onze tijdelijke of extra werkruimte?

Download onze brochure en bekijk onze opslag- en werktenten voor een snelle en eenvoudige oplossing. Bij Tentmoment beschikken we over het nodige materiaal en toebehoren om elke tent veilig, weersbestendig en comfortabel te maken.

Bekijk de accommodatie en toebehoren

Elke tent kan worden opgezet met de gewenste accommodatie en toebehoren. Houten vloeren, tapijten, zijwanden, poorten en deuren, togen, verlichting, meubilair en andere accessoires.

Bent u op zoek naar een budgetvriendelijke werktent?

Wij denken graag met u mee voor een industriële tent op maat. Contacteer ons voor een werktent regio Brugge, Knokke, Gent, Roeselare, Kortrijk, tot zelfs Nederland en Noord-Frankrijk.

Contacteer ons voor meer informatie